Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

O Linea Snelli

V Linea Snelli razumemo, spoštujemo ter negujemo žensko telo in dušo.

Kaj nastane ob združitvi italijanskega čuta za lepoto in estetiko, evropskega standarda odličnosti, najsodobnejših estetskih pristopov in več kot 35-letnih izkušenj na najzahtevnejših tržiščih? Metoda Linea Snella®, ki velja za eno najučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu. Tisoče zadovoljnih žensk, v več kot 120 centrih po svetu, je brez stradanja in ekstremnih telesnih naporov že uspešno preoblikovalo svojo postavo in celostno izboljšalo kakovost svojega življenja!

V Linea Snelli smo ustvarili prav poseben svet, ki v celoti upošteva potrebe sodobne ženske, nudi celovite odgovore in rešitve, predvsem pa razume in neguje žensko telo in dušo. Skladna, ženstvena linija se namreč ne kleše v fitnesih, s težkimi utežmi, strogimi odrekanji ali mučnimi telesnimi napori. Ustvarjamo jo z mehkejšimi pristopi, ki upoštevajo in spoštujejo tako žensko telo kot duha.

Zavedamo se, da lahko le premišljena in individualno začrtana kombinacija različnih sodobnih pristopov sočasno zagotovi vse, kar sodobna ženska potrebuje za udobje in odlično počutje v svojem telesu – znižanje telesne teže, zmanjšanje obsega na kritičnih predelih telesa, izboljšanje celulitnega stanja in mišičnega tonusa telesa. Ob vsem tem pa poskrbimo tudi za ohranjanje čvrstosti kože in zagotavljanje odličnega psihofizičnega počutja.

Hitreje in udobneje do vašega cilja.

Svoje zajamčene cilje dosežete kar 3 do 4 krat hitreje, udobno, predvsem pa povsem varno. V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10-ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Zavedamo se, da je vaš čas omejen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve do tri ure tedensko. V tem času:

  • opravite individualno vadbo,
  • poskrbite za tonus tkiva in se sprostite vsavni,
  • nahranite kožo
  • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete startegijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Svetovna revolucija na področju oblikovanja telesa – 100% zajamčeni rezultati!

Ekskluzivno in prvič v zgodovini lahko izberete in kupite svoj konkreten, zajamčen rezultat. Programi Linea Snella so povsem individualno prilagojeni vašim osebnim potrebam, vključujejo najsodobnejše terapije oblikovanja telesa, ki so trenutno prisotne na trgu, so vsebinsko neomejeni, edino merilo je vaš končni rezultat. Ko je rezultat dosežen, je vaš program zaključen! Brez presenečenj, brez doplačil!

teloLinea Snella nudi sledeča jamstva:

  • Pisno jamstvo za uspeh
  • Jamstvo kvalitete storitve
  • Jamstvo trajnosti rezultata
  • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta / cena!

Iščete več od fitnesa in kozmetičnih rešitev? Želite nekaj konkretnejšega in trajnejšega?

Linea Snella v svojem bistvu združuje najboljše karakteristike mediteranske regije. Naša zaščitnica in muza »Snelly« je prava italijanska »femme fatale« – zapeljiva, razigrana, samozavestna in privlačna ženska, ki vsakodnevno neguje in časti svojo ženstvenost. Je tudi prava gurmanka in hedonistka, ki uživa v odlični mediteranski hrani, učinkovito in udobno skrbi za svoje telo ter zase zahteva le najboljše. Pravimo, da živi svoj lasten »la dolce vita«.

Dobrodošli v njenem domu, zeleni oazi centrov Linea Snella!
Oblikovanje telesa je končno postalo enostavno in zabavno!

– konfekcijska številka + forma + energija = NOVO življenje!

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA