Varovanje zasebnosti

Izjava o varovanju zasebnosti

Spletna stran je, za namen te izjave, pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.lineasnella.si (v nadaljevanju: Spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v Spletno stran, je LINEA SNELLA d.o.o..

Ko brskate po Spletni strani, brskate anonimno.
Sledenje uporabe Spletne strani s strani anonimnih uporabnikov je namenjeno izključno analizi uporabe Spletne strani in ne omogoča vpogleda v osebne podatke posameznega uporabnika.

Kakršnikoli podatki, ki jih LINEA SNELLA d.o.o.. pridobi od oseb, prijavljenih v katero od storitev Spletne strani, so namenjeni izključno za rabo LINEA SNELLA d.o.o. ter dejavnosti, ki jo izvaja. LINEA SNELLA d.o.o. pridobljene osebne podatke varuje, obdeluje in uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).

Vaš spletni brskalnik namesti na vaš računalnik t.i. piškotke (majhen niz znakov), ki omogočajo shranjevanje posameznih podatkov. Ti podatki med drugim omogočajo hitrejšo in učinkovitejšo uporabo Spletne strani. Ti podatki ne zajemajo osebnih podatkov posameznega uporabnika. Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku lahko piškotke onemogočite, vendar na ta način morda ne boste mogli uporabljati posameznih storitev Spletne strani.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi s to izjavo ali z varovanjem vaših osebnih podatkov na Spletni strani, pošljite e-mail na: info@lineasnella.si.

Ljubljana, 20. 5. 2009

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!