Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Aleksandra Kotar

DRAGE ŽENSKE, VREDNO SE JE POTRUDITI ZA SREČNEJŠE ŽIVLJENJE!

Sem Aleksandra iz Črnomlja, stara sem 37 let in sem mati dveh majhnih otrok. Kot marsikatera ženska sem si tudi jaz želela lepe postave, a mi mati narava pri tem ni bila naklonjena. Podarila mi je močnejše telo. Z leti, še posebno po dveh porodih, pa so se kilogrami kar nabirali.

Ker se z odvečnimi kilogrami bojujem že od najstniških let, sem preizkušala tudi razne diete, ki pa so bile hitre, a ne dovolj učinkovite. Resda so se kilogrami topili, a so se še hitreje vrnili.

sasa-prej

Aleksandra pred vpisom v program Linea Snella

V življenju sem bila večkrat nezadovoljna s svojim izgledom kot pa zadovoljna. Ko sem si ustvarila družino, sem se sprijaznila s svojim videzom. Lani poleti pa sem se odločila, da svojo podobo spremenim. Premišljevala sem o operativnem posegu želodca, a sem si premislila. Brskala sem po internetu in zasledila reklamni oglas za Lineo Snello na Facebooku.  Nato sem kar hitro oddala elektronsko prijavo za brezplačni posvet in začelo se je.

Po tednu dni sem bila že naročena v centru Linea Snella Novo mesto. Ko sem prišla na brezplačen posvet sem bila prijetno presenečena, saj me je vodja sprejela, kakor da sva dolgoletni znanki. To mi je že takoj dalo dober vtis, da mi bo tam všeč. Predstavila mi je še terapevtki Leo in Kajo in tudi oni dve sta me toplo sprejeli. Takoj sem začutila prijetno vzdušje, žensko energijo in topel ambient.

sasa-2

Sledile so meritve, analiza telesne sestave in priprava mojega osebnega programa. Terapevtka Lea mi je podrobno razložila zdrav in uravnotežen način hujšanja. Že takoj na začetku mi je dala vedeti, da bo to tek na dolge proge. Po končanem svetovanju mi je srce pravilo TO JE TO in odločitev je padla. Ko sem prišla domov, sem vso zadevo prespala in pretuhtala. V glavi so se mi odvijali različni scenariji: »Joj, Saša, v kakšno avanturo se spuščaš, kaj če ne boš zmogla???« Uf, ta “negativna glava”

Čez dva dni sem prišla na prvo terapijo. Bala sem se, da mi bo zelo naporno, saj v zadnjih 15 letih nisem delala nikakršnih vaj za telo, a je bilo ravno nasprotno.  Zadovoljna sem bila z vadbo v Thermoslimu in z vsem, kar me je še čakalo v nadaljevanju. Po ne preveč naporni telovadbi je sledila božanska “savnica” Bodywarm, ki je odtehtala vse napore in nepotreben strah, ki sem ga imela pred samim začetkom. Lahko vam povem, da v Lineo Snello prihajam z veseljem in z neizmerno željo, da bi se dobro počutila v svojem telesu.

Alekandra med obiskovanjem programa Linea Snella

Center Linea Snella obiskujem 12 mesecev. V tem času sem izgubila že 33 kilogramov! Že sedaj se počutim kot kraljica.

V teh mesecih je bilo veliko skušnjav in brezvoljnosti, ko so kilogrami malce obstali ter ko sem imela slab dan, vendar pa so me moje Snelly terapevtke vzpodbujale, me spravljale v dobro voljo in tako sem pozabila na vse slabo ter šla lažje naprej po začrtani poti.

Drage moje, hvala vam za to lepo življenjsko izkušnjo, s katero ste mi pokazale, da je življenje lepo, da se je vredno potruditi in predvsem vztrajati!

Saša Kotar

ZgodbeUspeh_V_01

Aleksandra je v 12-ih mesecih programa Linea Snella izgubila že 33 kilogramov in 132 centimetrov obsega! ČESTITAMO!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.
Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA