Anja Markelj

Ko življenje dobi nove dimenzije… Anja pa šest (6!) konfekcij manjšo garderobo!

Moje ime je Anja in KONČNO resnično UŽIVAM v svojem telesu (in ne več v nezdravih priboljških in pasivnosti)! 
Začelo se je že v otroštvu – klasika. Jedla sem karkoli in kadarkoli sem si zaželela… najljubša izbira: sladkarije!! Zadnja leta redno delam, poleg tega pa tudi študiram. Za obroke si tako nikoli nisem vzela dovolj časa, vse sem nadomestila ob večerih. Takrat so bili na sporedu redni “plenilski pohodi” na hladilnik. Ker delam v vrtcu, sem imela še dodaten izgovor – ko jedo otroci, lahko tudi jaz…

Ena mojih največjih frustracij je bilo nakupovanje oblek in oblačenje za posebne priložnosti…vsakokratno razočaranje in slaba volja. Od nekdaj sem si želela nositi lepo krojena, barvita oblačila, a to enostavno ni bilo mogoče. Tako sem nosila predvsem prevelike in vedno enake,temne puloverje, hlače, trenirke… uff, saj se raje sploh ne spominjam tistega obdobja…

Seveda me je moje stanje motilo, ampak…

Preprosto nisem zmogla dovolj motivacije za konkretno ukrepanje. Nekajkrat sem sicer poskušala z ločevalnimi dietami, a te niso trajale prav dolgo. Že sama misel na dieto…NEEE!! Izgubila sem sicer nekaj kilogramov, vendar sem jih kmalu dobila nazaj in kot “bonus” še kakšnega dodatnega. Telesne vadbe skoraj ni bilo, občasno je padel le kakšen sprehod, ker sem, zaradi službe in faksa, težko našla še čas za vadbo… beri: se mi ni nikoli LJUBILO in sem šla raje spat…

»Sekirala« me je tudi okolica: »Joj, Anja, kakšna pa si?!« Tudi osebna zdravnica ni odobravala mojega stanja… ob vsakem obisku mi je posredno namignila, da je resnično čas za spremembo načina življenja. Pa sem našla priročno rešitev… nisem več hodila v ambulanto. Hehe, ampak končna zmaga je MOJA! Sedaj mi zdravnica vsakič pove, da sploh ne more verjeti, kakšno preobrazbo sem zmogla!!
In tako sem že skoraj obupala sama nad sabo in nad tem, da bom kdaj zbrala dovolj motivacije in energije za spremembo… “Usoda” pa je hotela, da sem začela od blizu spremljati preobrazbo kolegice Nine Štamcar, ki je z Linea Snello izgubila kar 37 kilogramov. Bila sem resnično navdušena nad njenimi rezultati… in tem, da sploh ni nič “trpela” v procesu. Bi kaj takega zmogla tudi jaz?!

Preobrat se je zgodil v aprilu…

Moj prelomni trenutek je končno napočil, ko sem na Facebooku zasledila nagradno igro Linea Snelle. In sva se s kolegico spraševali, če naj se prijaviva ali raje ne… pa saj midve nikoli NIMAVA SREČE?!! Kljub vsemu sem se prijavila, redno sodelovala in na koncu… ŠOK!! Osvojila sem 90-dnevno Linea Snella preobrazbo!!

Potem pa DVOM… ali bom sploh zmogla to MUČENJE?!

Prišel je čas, da se oglasim v centru Linea Snella Bežigrad in se dogovorim za začetek preobrazbe. Moje misli pa so tekle predvsem v smeri… »groza, saj si ne upam, katerega zmaja bom sedaj dobila na glavo, kako bom zmogla brez prave hrane, kakšen teror me čaka, kaj mi je tega sploh treba?!« Hehe, prav smešno se mi zdi, ko pomislim na takratne strahove… kako zgrešena je bila moja predstava!!

Prvi posvet sva opravili s Snelly terapevtko Jadranko, s katero sva se takoj popolnoma ujeli. Pogovorilli sva se o mojih željah in ciljih, pripraviliakcijski načrt vadbe, prehrane… in že po prvem posvetu mi je bilo jasno, da nič ne bo tako, kot sem si prestavljala. Srečali sva se 1. aprila, 2. aprila pa sem že začela s svojo preobrazbo.  Resnično sem si želela spremeniti način življenja in SEBI (na prvem mestu) in drugim dokazati, da to zmorem!! Seveda sem verjela, da bom s tem naredila tudi veliko uslugo svojemu telesu in zdravju, saj neaktivnost in prekomerna teža dolgoročno ne obetata nič dobrega. Želela sem si živeti bolj zdravo, bolj veselo in SAMOZAVESTNO! Prioritetno pa sem si želela izgubiti čim več odvečnih kilogramov ter preoblikovati trebuh, noge in zadnjico… ja, spet klasična “babja” zgodba…

Motivacija + vztrajno delo = USPEH!!

Ko pomislim nazaj, me je najbolj motivirala (takrat nepredstavljiva) obljuba Linea Snella terapevtk, da bom že čez 3 mesece z veseljem stopila na tehtnico (glede na to, da sva bili prej zelo skregani, je to delovalo kot slaba šala) in si bom čestitala, da sem tudi jaz ZMOGLA! Motivirali pa so me tudi prijatelji in domači, ki so me stalno spodbujali in mi niso več ponujali čokolad in drugih dobrot, haha…
In tako sem začela z izvajanjem svojega Snelly Star programa… Občutki so bili že od samega začetka totalno pozitivni. Program sploh ni zahteven ali težak, rezultati pa so bili dejansko vidni že po prvih obiskih! Ob sebi sem imela najboljše Snelly terapevtke, ki so bile (IN SO ŠE!!) vedno nasmejane in odločene, da skupaj dosežemo zastavljene cilje… brez njih enostavno ne bi šlo… HVALA!

Snelly terapevtka Jadranka mi je razložila preprosta pravila zdrave, varovalne prehrane, katera sva skupaj vtkali v moj vsakdan. Po pravici –jem vse in večkrat na dan, kar me je najbolj presenetilo, saj sem verjela, da lahko izgubiš odvečne kilograme samo z dietami. Zmota!! Jem na 3 ure in prvič v življenju nisem prav nič lačna, saj jem več kot prej, vendar se ne redim več temveč HUJŠAM! Tudi nimam več potrebe po sladkem, če pa že pride kriza, si privoščim košček temne čokolade. Poleg uravnotežene prehrane pa sem seveda vključila tudi telesno aktivnost po metodi Linea Snella. To od mene zahteva le 2 do 3 ure tedensko. In ne le to… prvič resnično uživam v vadbi!! Prav tako me je celotna sprememba motivirala, da se z veseljem tudi v lastni režiji podam na kak izlet v hribe, igram odbojko in se na splošno več gibljem.

IN REZULTAT?

Presodite kar sami!! Iskreno povedano… nisem pričakovala takšnega uspeha, saj sem prej večkrat poskusila shujšati, a vsakič neuspešno. A z vsakim obiskom Linea Snelle sem bila bližje svojim ciljem in kmalu sem postala prava Snelly fanica. Izgubila sem že30 kilogramov in 164 centimetrov telesnega obsega!! Ne pomnim, kdaj sem se v svoji koži počutila tako dobro! Ne morem verjeti, da semsvoje dolgoletne želje uresničila tako preprosto  z le nekaj spremembami. Predvsem pa imam sedaj veliko več energije, sem vedno nasmejana, povečala pa se je tudi kvaliteta mojega družabnega življenja… ne, več pa ne povem!

Iz konfekcijske številke 48 na 42…

Ko prihajam v Linea Snello Bežigrad se vsakič znova razveselim nasmejanih obrazov, pozitivne energije in tega, da se vedno počutim resnično dobrodošlo. Veselim pa se tudi tega, da grem po obisku vedno lažja domov – DOBESEDNO! Ni boljšega občutka, kot je ta, da veš, koliko si naredil za svoje telo in počutje v samo eni uri!  Najbolj zadovoljna pa sem (ja, spet tipično “žensko”), ko vstopim v trgovino in lahko izberem kar 6 konfekcij manjša oblačila!! Tudi na tem področju se mi je odprl NOV SVET.
Meni najpomembnejša sprememba pa je ta, da si končno VSE UPAM in se ne skrivam več v senci, ampak sprejmem in uživam v vsem, kar mi življenje prinaša. PRAVA Anja je prišla na površje in enostavno uživa življenje!! Obžalujem le to, da se nisem že prej sama odločila za vpis v program Linea Snella.

Moj končni cilj še ni popolnoma dosežen. Veselim se, da bom kmalu na svoji idealni telesni teži in da bo moj zunanji izgled popolnoma odražal mojo osebnost! Želim početi vse, česar nisem mogla in upala prej. Končno čutim, da imam življenje v svojih rokah!!

lineasnella-anja-markelj-2

Če te mika sprememba, se samo ODLOČI in ZAČNI!

To je to… po mojih izkušnjah je najtežji korak sprejeti odločitev in priti na prvi posvet. Potem pa vse »laufa« samo od sebe. Brez stradanja in nečloveškega garanja! Samo odločiti se moraš in iti. Ne odlašaj več! Verjemi, spoznala boš, da je vse veliko preprosteje, kot si trenutno predstavljaš!

Anja Markelj

anja-markelj-lineasnella

Anja je v 8-ih mesecih programa Linea Snella izgubila 30 kilogramov in 164 centimetrov skupnega obsega! ČESTITAMO!! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!