Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Barbara Ahačič

KAPLJA ČEZ ROB JE BILA FOTOGRAFIJA, KI NAJ BI JO OBESILA NA STENO…

Moje preteklo hujšanje? Pa kaj naj sploh napišem o hujšanju, če mi pa ta beseda odzvanja v ušesih že… lahko bi rekla od osnovne šole dalje?! Samo vprašajte me za kakšno novo dieto – vedno na tekočem! Še danes se mi smeji, ko se spomnim, kako smo si med prijateljicami podajale gobo kombučo… in kuhale čudovite zeljne juhe… ko te je domala – od čudovitega vonja, vrglo po tleh, ko si samo odprl hladilnik! 🙂 Ampak, če pa pomaga…

Bilo je nekoč...

Malce pred začetokom Linea Snella programa

Pa potem tista trimesečna ločevalna dieta… No, dobro – priznam, da mi je ta še nekako najbolje uspela… da sem vsaj enkrat lahko oblekla smučarski kombinezon. Ker naslednjo zimo… no ja, ni bila več “taka moda”… haha… In tako so tekla leta, jaz pa tudi… tekla sem pol leta in izgubila 5 kilogramov. Nato pa sem prenehala s tekom in jih pridobila 10!

Zadnjih pet let sem se zapodila še v knjige. In le kaj je boljšega, kot da, poleg zvezka, vzameš še pomirjevalo v tablici rjave barve… Nato pa končno… prelomnica! Ko sem se videla na fotografiji, ki naj bi jo svečano obesila na steno, saj na njej držim mag. diplomo… to je pa bilo preveč in tista kaplja čez rob!

K sreči mi je prijateljica pokazala sliko neke Petre, češ da jo je res videla pred pol leta in da je noro shujšala. Še dobro, da imamo ženske zelo dobro razvit posluh za firbec! 🙂

Že naslednji dan sem bila na brezplačnem posvetu v centru Linea Snella Šenčur in z vodjo centra, Barbaro, sva naredili načrt!

Barbara v centru Linea Snella Šenčur

Barbara v centru Linea Snella Šenčur

Neverjetne punce, neverjeten ambient, neverjetno vzdušje…
… pa tudi neverjetno veliko poznanih, haha… Je pa čudovito, ker so me naučile pravilno jesti, se nujno tudi gibati in si vzeti čas zase. Pridna sem in še bolj vesela, ker že lahko kupujem modrce s sprednje police, ne samo iz zadnjega predala… 🙂 In ker mi je od maja že uspelo izgubiti 18 kilogramov! Na to sem pa že lahko ponosna… kajne?! 🙂

img_0499

Barbara pred vadbo v Thermoslimu

Toplo priporočam!

Barbara Ahačič, december 2016

Gospa Barbara Ahačič je s pomočjo Linea Snelle v 6-ih mesecih izgubila 17 kilogramov in 90 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA