Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Barbara Šmerc

Zgodba o uspehu, ki ti polepša dan in vlije nove motivacije za naprej! Kjer je volja je tudi moč!

Prej in (še ne čisto) potem

Sem Barbara, stara 29 let in lani poleti mi je končno naredilo KLIK v glavi.

Vsako leto sem se pri ginekologinji tehtala, takrat (lani pred poletjem) pa je bilo TOO MUCH! 123.1kg!!!

2 meseca sem še odlašala in se seveda prehranjevala še naprej tako, kot sem se vedno. In bolj kot sem razmišljala o tem, da je čas, da nekaj naredim zase (saj menda nočem, da gre MOJE življenje mimo MENE!), bolj sem se z vsem obremenjevala in vedno bolj čutila, da ta “tapravi čas in da če ni zdaj, potem nikoli ne bo!

Barbara Šmerc pred obiskom centra Linea Snella Celje

Barbara Šmerc pred Linea Snella preobrazbo

DO KLIKA…
Jedla sem vse, kar mi je pasalo, kadar mi je pasalo in sploh se nisem obremenjevala s tem ali s čimerkoli drugim. Za zajtrk je bila bela kava s hladnim mlekom in tremi dozami sladkorja ter 2-3 cigarete. Kosilo je bilo na vrsti, ko je pač bil čas (kakšen sendvič, nekaj na hitro) in večerja ob 22h ali še kasneje. Takrat se je namreč kuhalo pri nama doma (testenine, riž, krompir, meso, solata… se pravi konkreten obrok, več kot obrok). Aja, pa še prigrizki, da ne pozabim. Bela čokolada s celimi lešniki in krispiji (še dve prijateljici sem zasvojila z njo) in tortilje z nacho sirom…

KATASTROFA, ANE???
Nisem še končala… Pokadila sem slabo škatlico cigaret na dan – najlažje in najdražje (če so najdražje, potem sigurno niso tako zelo škodljive, kot tiste, ki so najcenejše??! – to pa dela zdrava pamet!!!). Krvni tlak je bil tako zelo VISOK, da je rekel zdravnik, da se bova morala začeti zdraviti s tabletami, ampak se nisva, ker enostavno nisem več šla k njemu – torej ta zadeva je bila kratkoročno rešena.

Gibanje/kondicija: GA/JE SPLOH NI!!! (seks ne šteje, ane?)

PO KLIKU IN DVEH MESECIH ODLAŠANJA…
Nujno je bilo potrebno vnesti disciplino v prehranjevanje, zato sem se odločila za prehranske nadomestke – kot edini vir prehrane. Pa nič več moje bele kave z mrzlim mlekom in s tremi sladkorji… Poskusila s črno kavo brez sladkorja, pa sem si rekla, da raje sploh ne pijem kave, kot da bi pila črno, zato sem od takrat dalje na zelenem čaju z okusom mete (sem potrebovala nekaj časa, da sem se navadila, zdaj pa ne morem več brez njega, božanski je, pa še vodo odvaja). Torej 5x na dan prehranski nadomestki in nič “prave” hrane (zdrave ali nezdrave, nobene, nič, nič, nič) – 3 mesece!

15 kilogramov sem odložila na ta način (pa brez gibanja!), vendar je izključno prehranske nadomestke priporočljivo jesti največ 3 zaporedne mesece in ti trije meseci so se iztekli. Kaj pa zdaj??? Treba bi se bilo navaditi nazaj na normalno prehrano, po možnosti zdravo in uravnoteženo! Sicer sem vedela, kaj pomeni prehranjevati se zdravo (5x na dan, na 3 ure, za zajtrk kosmiči, za malico jabolko (sadje), za kosilo….), ampak pri tem sem potrebovala nadzor in vodenje, brez tega ne bi šlo. Zdravo prehranjevanje ti mora priti v navado, telo in brbončice se morajo navaditi novih okusov (ne ravno novih, temveč drugačnih, na začetku vsekakor pustih, dokler še nisi vešč v pripravljanju obrokov).

Zato sem se vpisala v Linea Snello v Celju (začetno stanje: 107 kilogramov). O samem centru in programu nisem vedela skoraj nič (razen s spleta). Edino, kar sem vedela je to, da celotna zadeva (v takem obsegu, kakršen je moj obseg) ni poceni – torej mora delovati (evo, spet zdrava pamet)!

Z osebno terapevtko Lidijo – mojo mentorico – sva naredili načrt (program), ki sva se ga uspešno držali, seveda z občasnimi lapsusi, ki pa jih je bilo čedalje manj (ko sem nosila v vpogled prehranske dnevnike, je Lidija kar globoko dihala, ko je videla 1x na teden čez celo popoldne napisano KATASTROFFFAAAA!!!!… ni potrebno razlagati, ane? Čisto na začetku, ko sem dobila prvi sklop vaj v Thermoslimu, sem si mislila, da niso ne vem kako težke (ne pozabit, da moje kondicije še niti na vidiku ni). No, pri 22ih ponovitvah, ko sem se že cela tresla od napora, sem spoznala da je moja kondicija, če ocenjujem od 1-10, na minus 5!! No, pri 30ih ponovitvah sem si končno upala vprašati, pri koliko ponovitvah se konča – pri 40ih je bil odgovor in takrat sem se vdala, ni mi več pomoči, sploh nisem več razmišljala, kako ne morem več, samo delala sem in delala. To pa se je poznalo tudi pri rezultatih in kmalu sem bila na prvi tabli uspeha – minus 50 cm!! 🙂

Tako sem delala in delala in še delam…

Naučila sem se uravnoteženo prehranjevati, seveda so skušnjave, vendar se jim lažje uprem, včasih, pa se mi jim tudi ni treba (ker tisti kos pršuta, ki je narezan tako zelo na tanko, da se ti v ustih stopi – je vreden greha, ampak samo tistikrat in samo tisti kos, da potešiš željo, več ne potrebuješ). Telo se je na spremenjeno (pravilno) prehrano dobro odzvalo in navadilo, sam odnos do hrane se je spremenil, da o počutju sploh ne govorim… sploh se ne da primerjati prej in zdaj!!

VREDNO JE TRUDA + DENARJA + VSEGA!!!
Do sedaj sem tudi naredila že ne vem koliko sklopov vaj po 40 ponovitev (tudi z utežmi – takrat se šele treseš od napora), in lahko rečem, da sem zelo zadovoljna s svojo kondicijo (in seks…). Thermobike ne predstavlja več bavbav-a (prvič, ko sem bila na njem, po 5ih min nisem več zmogla, na tleh so bile kapljice mojega znoja in ko sem končnnooo pregonila tistih 20 min, me pa še vprašajo: »še 5 min mogoče?« in jaz rečem da lahko ja,… veste, potem gredo noge že kar same od sebe :). In po vsakih vajah ali kolesu sledi SAVNABodywarm, obožujem jo… z aromo evkaliptusa…. mmm…

NO, IN ZDAJ?
Prihajam v najboljša leta svojega življenja…. in tako zelo dobro je 🙂
2 meseca sem že samska (po 5ih letih) – sicer je bilo vse super, fino, fajn, vendar je zdaj še boljše! – in dogaja se mi, na polno…

Nehala sem kaditi, nisem si mislila, da mi bo uspelo. No, saj je šele mesec in pol, ampak te tablete na recept – od zdravnika… sem šla k njemu, ja… pritisk je padel skupaj s kilogrami, ginekologinja pa mi je celo rekla, da imam umirjen, športen utrip srca… v Linea Snelli res delajo čudeže! 🙂 Cigareta mi ne paše več, nima več istega okusa, upam, da bo tako tudi ostalo.

Lažja sem za 50 kilogramov (prehranski nadomestki + Linea Snella). Sem redna gostja razvajanja v Linea Snelli (upam, da ne preveč naporna za punce – vse jih imam tako zelo rada). S prehranskimi nadomestki sem začela, z Linea Snello PA ŽIVIM!!! Nisem še čisto zadovoljna z vsem, ampak saj veste, kdaj pa je ženska zadovoljna, kdaj nima nič več za spremenit, ne na sebi in ne v svojem življenju?

Največ pa šteje pogled, ko hodiš po ulici in greš mimo moškega, ki te premeri od glave do pet. Potem gresta drug mimo drugega – in to sedaj je najboljše – obrnem se, da vidim, če se bo obrnil in pogledal še enkrat in JA, JE POGLEDAL… ZMAGGAAA… 🙂 🙂

Počutim se odlično in ves čas se mi smeji! 🙂

Babara Šmerc

Barbara Smerc…s to črno trenirko je Barbara prišla na prvi posvet v center Linea Snella Celje!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA