Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Branka Lesjak

NOVO ROJSTVO PRI 53 LETIH

Sem Branka Lesjak, stara 53 let. Že od otroštva me je spremljala previsoka telesna teža. Poleg tega imam za sabo 4 porode in vsak porod mi je dodal še 10 kilogramov.

Po porodih so ostajali odvečni kilogrami

Po porodih so ostajali odvečni kilogrami

In nato ŠOK…
Bolezen ščitnice, diabetes, obraba hrbtenice in kolen, kronični išias, visok krvni tlak… Vse skupaj je vodilo v začaran krog: oteženo gibanje – kilogrami pa stojijo. Zato sem se letos odločila, da je dovolj in da se moram “vzeti v roke”!

Branka Lesjak NEKOČ...

Branka Lesjak NEKOČ…

Pred 17 leti sem tehtala 120 kilogramov. Z veliko truda in življenjskih sprememb mi je uspelo priti na 100 kilogramov. Zadnjih 5 let sem se trudila »zapustiti« 100-ko, pa nikakor ni šlo. Nato sem za novoletne praznike na Facebook-u opazila predstavitev Linea Snelle.  Ko sem jo pokazala možu, je bil navdušen, saj je vedel, kako zelo si želim biti bolj zdrava in aktivnejša. Takoj po praznikih sem poklicala in se dogovorila za prvi brezplačni posvet v centru Linea Snella Slovenj Gradec. Odločila sem se za 6 mesečni Snelly Star program.

Že po prvem obisku sem se počutila bolje. Vadba v Thermoslim-u je namreč res nekaj posebnega! Pri mojih bolečinah je zelo težko vaditi brez toplote. Seveda pa je tudi razvajanje in učvrščevanje kože v Bodywarm-u zelo prijetna sprostitev.

Branka Lesjak na poti do celostne Linea Snella preobrabe

Branka Lesjak na poti do celostne Linea Snella preobrabe

Uspeh je tu!!
Izgubila sem že 15 kilogramov in 75 centimetrov obsega!! Namesto 26 enot inzulina potrebujem le še 6 enot. Zdravila za visok krvni tlak pa sem lahko popolnoma opustila! Zelo sem vesela pohvale svoje diabetologinje, s katero vseskozi sodelujeva in uravnavava krvni sladkor ter inzulin. Počutim se veliko bolje. Imam več energije in manj zdravil.

Spoznala sem, da je človeško telo kot avtomobil. Dati mu moraš pravo gorivo in to gorivo tudi porabiti. Tako je tudi z našo hrano. Lahko se celo nekaj malega “pregrešiš”, če to z aktivnostjo porabiš.

Hvala…
Za konec moram pohvaliti še terapevtke iz centra Linea Snella Slovenj Gradec, ki so zelo prijazne in strokovne. Z veseljem pomagajo vsaki obiskovalki najti pravo pot. Zato bi se jim ob tej priložnosti rada, v svojem imenu in v imenu svoje družine, iz srca zahvalila za vso podporo na moji poti k bolj kakovostnemu življenju.

HVALA VAM!

NADALJUJEMO DO 80 KILOGRAMOV! 🙂

Branka Lesjak, december 2016

Branka Lesjak je s pomočjo centrov Linea Snella izgubila že 18 kilogramov in 120 centimetrov obsega! ČESTITAMO!!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA