Danijela Lajh

KO SE KONČNO VESELIŠ POLETJA, DOPUSTA IN NOVIH KOPALK!

Sem Danijela Lajh in preden sem spoznala Lineo Snello, sem imela kar 20 kilogramov več, kot jih imam sedaj. Depresija, živčnost, razdražljivost, slaba samopodoba… zaradi vsega tega je žal trpela tudi moja družina. Zabav se nisem rada udeleževala, saj si v nobenih oblačilih nisem bila všeč. In da vam povem, da si kopalk nisem kupila že 10 let, saj sem bila na morju vedno oblečena. Po vsaki dieti so se kilogrami vračali, jaz pa sem bila vedno bolj obupana.

Ko sem na Facebooku zagledala oglas Linea Snelle, da mi pisno garantirajo uspeh, me je to prepričalo,da sem odšla na brezplačen posvet vcenter Linea Snella Celje. Tam me je sprejela terapevtka Lidija s svojo prijaznostjo in pozitivno energijo. Postavila me je na trdna tla in skupaj sva zastavili načrt, koliko kilogramov želim izgubiti in kaj sem za to pripravljena narediti.

DSC_0648 20150513_175032-2

Sprva sem bila skromna in realna, zato sem si zastavila cilj priti z 71 kilogramov na 60 kilogramov! 
Lidija me je iz tedna v teden vodila, podpirala in kaj je meni največ pomenilo, dajala mi je motivacijo in kilogrami so kar izginjali. Po petih mesecih sem z njeno pomočjo dosegla vrhunski rezultat, saj sem na tehtnici zagledala številko 53!!

Sedaj sem s svojimi 51 kilogrami polna energije in življenje ima spet smisel!  

Tako si bom letos z veseljem kupila nove kopalke in resnično UŽIVALA na dopustu in v poletju. 

Ni mi žal, da sem sodelovala z Lineo Snello, zato jo vsekakor priporočam tudi vam drage dame!  

Danijela Lajh

ZgodbeUspeh_J_01

Gospa Danijela je v le 5-ih mesecih programa Linea Snella izgubila 20 kilogramov in 131 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA