Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Suzana Dobrajc

Ko si rečeš: “DOVOLJ MI JE!”

In prvič misliš resno 🙂

Moje ime je Suzi, stara sem 38 let in to je zgodba mojega najlepšega potovanja… potovanja v novo, lepše, srečnejše in predvsem veliko lažje poglavje mojega življenja.

Nekako celo zgodba o teh nesrečnih kilogramih sega že v otroštvo. Nikoli nisem bila »normalen« otrok (po postavi mislim, da ne bo kakšne pomote, hihi), ampak kar krepko zaobljena deklica.

Vsi ti odvečni kilogrami so me spremljali skozi vse otroštvo, najstniška leta in glej ga zlomka, še v odrasli dobi se niso hoteli ločiti od mene…vse do letošnjega marca! 🙂

Suzi- december 2008_1       Suzi-april 2017_01

Res je, da so bila vmes obdobja, ko mi je celo uspelo izgubiti kakšen kilogram in seveda tri pridobiti nazaj… ja, nekoč mi je uspelo izgubiti celo 15 kilogramov in – ne boste verjeli, celih 25 dobiti nazaj… Priznajte, nikoli si nebi mislili, kajne, hihi…

Torej, moje potovanje se začne nekako tako…
Vedno pogosteje sem opažala, kako zelo so me utrujali že majhni napori, kot npr. da se zvečer uležeš v posteljo… ja, ja, saj vem, zdaj se sprašujete, kaj je tu napornega – seveda nič, ampak jaz sem se počutila, kot da sem pretekla maraton! Da o tem kakšno nujno zlo in slabo voljo je predstavljal vsak nakup nove garderobe sploh ne govorim. Za piko na i pa se tudi v intimnih odnosih s partnerjem nisem več počutila dobro.

In potem nastopi trenutek resnice, ko ti tvoja najhujša sovražnica (beri: tehtnica), pokaže tromestno številko. Si predstavljate ta šok???? In seveda najprej pomisliš, da je zagotovo s tehtnico nekaj narobe, ker si še kar nočeš priznati, da tehtaš 100 kilogramov in se še kar prepričuješ, da to pa ne more biti res, ker “sem se tehtala dva dni nazaj in jih je takrat kazala samo 98“?!?

No, zame je to pomenilo prelomni trenutek.
Roko na srce, nisem več med najmlajšimi in zame je to pomenilo zadnji vlak, da naredim nekaj na sebi, oz. spremenim.

Program Linea Snella sem poznala, prav tako bila že v preteklosti pri njih na brezplačnem posvetu, vendar se takrat – zaradi finančnih omejitev, za program nisem odločila. Kar me je v sami osnovi pritegnilo, je bilo to, da se ne poslužujejo nobenih restriktivnih diet, katerih se je potrebno držati. Teoretično o zdravem načinu prehranjevanja vem vse, le vedno je bilo na voljo preveč izgovorov in premalo volje, da bi se tega tudi posluževala.

In tako je prišel prvi marec in z njim moj prvi »ta pravi« obisk v centru Linea Snella Maribor. Začela sem izvajati svoj osebni Snelly Star program, trikrat tedensko. Dvakrat tedensko vadba v Thermoslimu, enkrat na Thermobiku in nato razvajanje v Bodywarmu ali grelni blazini, s katero na začetku nisva bili prijateljici, saj me je preveč utesnjevala, sedaj pa že kar lepo napredujeva.

Seveda ne morem mimo tega, kako se v tem centru vse iskri od pozitivne energije vseh mojih Snellyc: Melite, Andreje, Rebeke in Špele (pa tudi na Aniko ne smem pozabiti, sicer ni več del ekipe, me je pa pošteno namatrala, ko je bila še tam).Te punce so res zlata vredne, pravi sončki! 🙂

Prehranjujem se s petimi obroki na dan (zdravimi seveda) in popijem najmanj dva litra vode.

In šele s pravilnim prehranjevanjem sem začela poslušati tudi svoje telo. Šele sedaj vem, kaj mu škodi in ne ustreza.

Po 5-ih obiskih sem imela že prve meritve in videla konkreten napredek, kar je bila velika motivacija za nadaljevanje in jasen dokaz, da tudi jaz zmorem!!! Vsaka kapljica potu, ki jo pustim v centru, pomeni korak bližje mojemu cilju in uresničitvi sanj o lepi postavi. Najboljše od vsega je pa tudi to, da lahko poleg same vadbe koristim še druge najsodobnejše terapije za oblikovanje telesa in vse to kar v enem centru.

Suzi-avgust 2017_01    Suzi-avgust 2017_1

Res pa je, da je vse skupaj, ob podpori mojih najbližjih – predvsem partnerja in hčere, ki me že od samega začetka vzpodbujata in bodrita in seveda Snelly terapevtk, veliko lažje in resnično sem jim hvaležna za vso njihovo vzpodbudo, vztrajnost in lepo besedo. Najboljši ste in rada vas imam! 🙂

Sedaj, ko pišem to zgodbo, sem tik pred dosego zastavljenega cilja. Zame je tako rekoč že dosežen in zelo se veselim nadaljevanja, saj me do konca ločijo še 4-je meseci. Do sedaj sem izgubila že 24 kilogramov in 121 cm telesnega obsega.

Z vsakim izgubljenim kilogramom sem ponovno pridobila samozavest, sem srečnejša, odlično se počutim in baje sedaj oddajam prav posebno energijo. 🙂  In morda poznate tisti občutek, ko prideš v trgovino z oblačili in nase brez težav navlečeš številko UNI, ki je prej od blizu nisi niti pogledal – neprecenljivo. To pa tudi mi kar tako, kajne? 🙂

Za konec pa vam naj zaupam, kdaj bo moja »preobrazba« zaključena.

To bo takrat, ko bom iz centra odkorakala kot »huda bejba«! 🙂

Terapevtka Rebeka mi je obljubila, da me prej nikakor ne bo spustila iz svojih rok. In jaz jo definitivno držim za besedo, saj se nočem nikoli več vrniti v obdobje »debele deklice«!

Suzana Dobrajc

Gospa Suzana Dobrajc je, s pomočjo Linea Snelle, v 6-ih mesecih izgubila že 24 kilogramov in 121 centimetrov skupnega obsega! Svoj program pa še nadaljuje… 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA