Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

Erika Kavič

“Enostavno so me dohitela leta in način življenja. Moja preobrazba je, po dolgoletnem odlašanju, posledica ene same odločitve – SEDAJ JE DOVOLJ!”

Moje ime je Erika Kavič. Stara sem 51 let in po poklicu sem tajnica. Že več kot 25 let opravljam pisarniška dela. Večno sem prelagala in se izogibala nečemu, kar je bilo neizogibno... in to me je pripeljalo do tega, da sem si nekega dne rekla… »zdaj je bilo pa dovolj!«.

Gospa Erika pred Linea Snella preobrazbo

Glavni element moje odločitve in želje po spremembi je bila fotografija… Ker nas fotografije pač prikazuje takšne, kot dejansko izgledamo. Ob pogledu na svojo podobo se je v meni prebudila želja, da nekaj spremenim in končno naredim nekaj ZASE.

Biti to, kar smo, in se dobro počutiti v svoji koži… ali ni to cilj vseh nas?

Moja preobrazba in hujšanje v Linea Snelli se je začela nenačrtovano. Če sem iskrena, sem na spletu izbrala tisto, kar se mi je zdelo najbolj obetavno. Niti enkrat pa nisem pomislila na to, da sem se morda odločila narobe.

Gospa Erika s svojo terapevtko Heleno

Terapevtke v Linea Snelli so mi vsakič znova nudile izdatno podporo. Tehtnica je vsakič, ko sem stopila na njo, pokazala manjšo številko. Tako dobro, kot sem se počutila, ko sem prihajala in odhajala iz centra, se nisem počutila že dolgo. 

Zadovoljstvo, ki sem ga občutila v sebi, mi je dajalo moč in me bodrilo, da ZMOREM. Moj mož je bil pred začetkom moje preobrazbe do vsega skupaj najbolj kritičen. A njegova več kot pozitivna reakcija po dveh mesecih je povedala svoje. Vedno boljši rezultati so se vrstili en za drugim…

Gospa Erika med vadbo v Thermoslimu

V petih mesecih sem izgubila 10 kilogramov in več kot 60 centimetrov telesnega obsega!

Popolnoma sem spremenila svoj način življenja in izločila škodljive navade, ki ne sodijo v zdrav življenjski slog. Nikoli nisem šla v nikakršen ekstrem, kot je recimo, da bi se prenajedala. Enostavno so me dohitela leta in način življenja. Veste, popolna sprememba prehrane ni dovolj. Za uspeh je potrebno vsaj 2x na teden tudi telovaditi… in spremeniti način razmišljanja.

Navajena sem bila tudi, da jem samo dvakrat dnevno. Po začetku programa pa sem uvedla pet obrokov dnevno. Priznati moram, da je bil to šok za moje telo, čeprav obroki niso količinsko veliki.

Gospa Erika pred vadbo na Thermobiku

Težko sem se navadila na nekatere spremembe. Vendar je moje telo na njih reagiralo zelo pozitivno in zato je bilo vse skupaj lažje. Seveda sem se znašla v situacijah, ko mi je bilo težko gledati ostale, kako jejo suho salamo in narezek. Vendar sem ostala osredotočena na svoj cilj.

»Vse se da, če se hoče!«

S tem rekom se popolnoma strinjam. Zato bodite vztrajne. Nekomu je mogoče težko začeti in bo na samem začetku imel več težav in ovir. Nekateri pa boste začeli brez težav, vendar vam povem, da je v Linea Snelli vaš uspeh pisno zajamčen in vaša podoba v ogledalu in na fotografijah bo kmalu prikazala vašo preobrazbo.

Gospa Erika po Linea Snella preobrazbi

Za konec bi dodala da, glede na ritem današnjega življenja, ni prav nič čudno, da imamo slabe prehranske navade. To vidim šele zdaj.

In drage moje terapevtke v Linea Snelli, hvala vam, ker ste bile ob meni vseh 5 mesecev. Lahko vam rečem, da sem komaj čakala vsake meritve in vaše pozitivne odzive na moje rezultate.

Erika Kavič

Gospa Erika Kavič je, s pomočjo Linea Snelle, izgubila 10 kilogramov in 60 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA