Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Gabrijela Kovač

SEM SREČNA IN PONOVNO ZADOVOLJNA S SABO IN SVETOM OKOLI SEBE!

Moje ime je Gabrijela, stara sem 53 let. Ker vem, da se marsikatera ženska odloča za spremembo življenjskega sloga in potrebuje le še malo spodbude s strani tistih, ki nam je to že USPELO, želim z vami deliti svojo osebno izkušnjo.

Za program oblikovanja telesa Linea Snella sem prvič slišala preko sodelavke, saj je njena hči zaposlena v Linea Snelli. Večkrat sem se pred sodelavko pritoževala na račun svojega nezadovoljstva z odvečnimi kilogrami, ki so mi predstavljali vedno večjo oviro, botrovali pomanjkanju delovne energije in čustveni nestabilnosti. Največje nezadovoljstvo pa sem čutila med nakupovanjem oblačil, saj oblačil, ki so mi bila všeč, enostavno nisem našla v dovolj velikih konfekcijskih številkah. Sodelavka mi je tudi večkrat omenila posebne akcije, ki so jih imeli v centru Linea Snella Novo mesto, vendar v tistem obdobju žal še nisem zbrala dovolj moči in poguma za obisk.

Gabi1-1

Tako je izgledala Gabrijela pred Linea Snella preobrazbo

Delo, ki ga opravljam, je psihično in občasno tudi fizično zelo naporno. Zavedala sem se, da je potrebno nekaj spremeniti. Preden sem začela obiskovati center Linea Snella Novo mesto, sem se trudila po svoje in vsaj trikrat tedensko hodila na enourne sprehode. Žal željenega učinka na odvečno težo in počutje ni bilo, saj sem delala številne napake, pri čemer bi izpostavila predvsem neustrezen način prehranjevanja.

Konec marca so v Mercator centru Novo mesto imeli predstavitev metode LInea Snella. Povabili so me na brezplačen posvet v njihov center v Novem mestu. Sledila sta ogled centra in praktična predstavitev metode Linea Snella. Nato pa me je čakal še poglobljen pogovor, tekom katerega so mi predstavili, kako lahko izgubim odvečne kilograme in preoblikujem svoje telo. Tako sem v aprilu 2015 začela izvajati svoj osebni program in tudi načrtno hujšati.

Že od samega začetka sem pričela upoštevati navodila glede uravnotežene prehrane, gibanja in počitka. Še najtežje mi je bilo sprejeti dejstvo, da je potrebno uvesti pet obrokov dnevno in pri tem paziti tudi na ustrezno sestavo. A sem kmalu osvojila tudi to in danes se mi zdi nekaj povsem samoumevnega, da pojem pet uravnoteženih obrokov dnevno. V izziv mi je bilo še priporočilo, da naj jem sadje predvsem v dopoldanskem času, oz. v okviru prvih treh obrokov in tudi nasvet, da naj opustim vmesne prigrizke, ki se žal povsod ponujajo. Težave sem imela tudi z nezadostnim vnosom tekočine, saj sem le redko čutila žejo.

Ko sem se odločila za program Linea Snella, sem se sama pri sebi trdno zavezala, da bom znižala svojo telesno težo za 30 kilogramov. Zato sem tudi vestno upoštevala navodila terapevtk in nekaj mesecev tudi pridno vodila dnevnik prehrane, gibanja in počitka. Upoštevanje navodil in redno izvajanje programa je vodilo k uspešnemu zniževanju telesne teže in izboljševanju mojega fizičnega in psihičnega počutja.

Po desetih mesecih sem dosegla želeno telesno težo, konkretno spremenila svoj vsakdan, izboljšala samopodobo in postala čustveno veliko stabilnejša. Ponosna sem nase in na svoja “Snelly dekleta”, saj mi je uspelo v desetih mesecih izgubiti 36 kilogramov in 180 centimetrov telesnega obsega!! Sama tega ensostavno ne bi zmogla…

Tako se danes trudim, da pojem pet obrokov dnevno, najdem čas za počitek in čas za gibanje v naravi ali telovadbo doma. Dvakrat ali trikrat tedensko pa obiskujem Linea Snello, kjer pridno vadim v Thermoslimu, na Thermobike-u in učvrščujem kožo ter se sproščam v Bodywarmu in v grelni blazini. Pustim se razvajati tudi s pressoterapijamiz body wrappingi, masažami obraza ipd.

Gabi s terapevtko Tamaro

Zadovoljna Gabrijela s terapevtko Tamaro

Ker sem stara že 53 let, sem se, po izgubi prvih 20 kilogramov, odločila posvetovati še s svojo osebno zdravnico. Želela sem dobiti tudi njeno potrditev, da sem na pravi poti in da delujem v korist svojega zdravja. Opravila sem analizo krvne slike in rezultati so pokazali, da je moje zdravstveno stanje odlično!! V mesecu decembru pa sem imela še obvezen zdravniški pregled na oddelku medicine dela v zdravstvenem domu Novo mesto in tudi tam so bili vsi rezultati odlični. Zdravnica me je tudi pohvalila na račun boljše kondicije in gibčnosti. Zaželela mi je uspešno pot tudi vnaprej.

Gabrijela ob prihodu v center Linea Snella Novo mesto

Gabrijela v centru Linea Snella Novo mesto

HVALA Snelly terapevtkam za vse spodbudne besede ob spremljanju moje preobrazbe. Z njihovo pomočjo sem uspešno dosegla svoj cilj! Sedaj se bom trudila, da bom doseženo preobrazbo tudi uspešno ohranila. Seveda še naprej obiskujem Linea Snello v Novem mestu. Srečna sem in ponovno zadovoljna s sabo in svetom okrog sebe. Počutim se povsem prerojeno!! Vsakemu brez zadržkov povem, kako sem shujšala in tudi vsem vam, ki berete te vrstice, srčno priporočam obisk v centru Linea Snella!

Gabrijela Kovač

ZgodbeUspeh_U_01Gabrijela je v 10-ih mesecih programa Linea Snella izgubila 36 kilogramov in 180 centimetrov skupnega obsega! ČESTITAMO!! 🙂

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA