Darja Gajšek

“Linea Snella me je vrnila v stik s sabo!”

Ko mi je padla motivacija in je v glavi zmanjkalo časa za aktivnosti, je bila Linea Snella tista, ki me je znova, na mehak, lep način vrnila k telovadbi in v stik s samo sabo.

Po porodu mi je ostalo kar nekaj sladkih kilogramov…
Zakaj sladkih? Zato, ker je vsa sladkoba v moji mali Emi. Ampak moje delo zahteva vitalnost, fizično pripravljenost, dober telesni izgled. Kamera pač ni prizanesljiva.

Tudi na glasbenem odru in za učenje otrok, ki jih poučujem petja, je potrebno dovolj moči, zato je bilo nujno, da se moje telo vrne v “stanje akcije”.

Foto: Žiga Culiberg

Izgubila sem že dve konfekciji!
Moji vtisi? Linea Snella je res TOP! Rezultat je bil viden že po nekaj obiskih. Lepo je spremljati, kako iz obiska v obisk padajo kilogrami in kako se spet bolj udobno počutim v svojih oblačilih…

Vadba v Thermoslimu, pod infrardečo svetlobo in temperaturo 37 stopinj je res super in na koncu sledi še razvajanje v Bodywarmu, savni, po kateri imam kožo napeto in energije za cel dan… in vse to mi vzame le 45 min! 🙂

Moja pot z Linea Snello me je spodbudila tudi k drugim športnim aktivnostim: k teku, hoji ipd.

Ko obiskujem center Linea Snella Celje, vidim, da se tukaj ženske počutijo super in gredo iz centra vsakič bolj samozavestne in zadovoljne s sabo. Enako velja tudi zame.

Zelo priporočam vsem, ki si želite prave, konkretne preobrazbe! 🙂

Darja Gajšek

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA