Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Erika Navotnik

“DANES SEM BISTVENO LAŽJA IN BISTVENO SREČNEJŠA”

Pred 10-imi leti sem imela največ kilogramov v življenju – tehtnica se je ustavila pri kar 104 kilogramih. Takrat sem se hujšanja lotila sama. Shujšala sem 30 kilogramov (ločevalna dieta, lunin post) in takšno težo ohranjala do leta 2011. Takrat sem rodila in pojavile so se težave z dojenjem. Vsi so mi svetovali, da “moram več jesti“. Zaradi strahu, da ne bi mogla dojiti, sem nasvet tudi upoštevala – uživala sem veliko belega kruha, testenin, krompirja in tudi sladkarij. Do konca porodniške sem pridelala dobrih 20 kilogramov in moja teža se je ustavila na 94 kilogramih

Erika Navotnik pred Linea Snella preobrazbo

Pred leti sem že bila na preizkusu metode Linea Snella. Že takrat me je – predvsem zaradi prijaznosti terapevtk, njihove strokovnosti in pomoči pri vadbi, zelo mikalo, da bi se vpisala v program. Ker pa sem bila še na porodniški, imela določene osebne težave in ker nisem imela službe za nedoločen čas, se za to na koncu žal nisem odločila.

Trpijo delo, zdravje in počutje…
Pred vpisom v program Linea Snella nisem bila fizično aktivna. Nekaj fizičnega dela sicer zahteva moj poklic, pri katerem pa so me moji odvečni kilogrami zelo ovirali – nisem se mogla skloniti, težko sem počepnila, bila sem počasna… Ko sem tako nekega dne hitela iz službe, sem šla zopet mimo centra Linea Snella Slovenj Gradec. Prešinilo me je, da tako pa res ne gre več naprej. Zavila sem v center in se prijavila na brezplačni posvet.

Tako sem pričela redno obiskovati program Linea Snella – 2 do 3-krat tedensko. Poleg individualno sestavljene vadbe v centru, sem občasno vadila tudi doma in se seveda držala osnovnih načel zdrave, uravnotežene prehrane, ki so mi jih predstavile terapevtke. Začela sem bolj zdravo kuhati. V službi sem bila vedno hitrejša, delo me ni več tako izčrpavalo, vsak teden se je videl občuten napredek na mojem telesu in počutju. Najbolj pa se je spremenilo to, da sem sama postala drugačna, srečnejša in da na življenje sedaj gledam drugače.

Erika med vadbo

Erikina najmočnejša motivacija za redno vadbo so bili hitro opazni rezultati

Ja, za uspeh se je potrebno malo potruditi…
Vadba v Thermoslimu sicer ni prenaporna. Ne morem pa reči, da je ravno zanemarljiva. Za vsak uspeh se je namreč potrebno potruditi.  Jaz pravim, da od ležanja pač ne moreš biti vitek! 🙂 Saj veste – vsak začetek je težak, ko pa ti nekaj »pride v kri«, si življenja brez tega ne moreš več predstavljati. In pri Linea Snelli je točno tako….

Pri programu mi je, poleg visoke učinkovitosti in pisnega jamstva, najbolj všeč prijaznost, pomoč in podpora terapevtk – predvsem v tistem trenutku, ko ti mogoče ne gre najbolje. Takrat rabiš nekoga, da te »požene« naprej – da veš, da nisi sam. Brez terapevtk bi bila pot do cilja veliko težja. Seveda pa ne smem pozabit na mojo najljubšo terapijo – Bodywarm. Razvajanje v njem je nekaj enkratnega in brez tega nikoli ne grem iz centra! 🙂


Na plaži bom ponosno oblekla svoje kopalke! 🙂
Moja pričakovanja pred vpisom v program so bila so bila sicer zelo visoka. Želela sem izgubiti 20 kilogramov, pridobiti več energije, spet postati fit... To je bil moj cilj. In lahko rečem, da mi je uspelo – počutim se super v svoji koži! Sama sebi se zdim spet lepa, bolj samozavestna in odločna. Življenje se je obrnilo v čisto drugo smer. Super je! Všeč mi je tudi, da se sedaj lahko lepo oblečem, da drugi opazijo mojo preobrazbo in me občudujejo ter vprašajo za nasvet. Letos pa se še posebej veselim morja. Na morju namreč nisem bila vse od leta 2010 in letos tudi hčerko prvič peljem na morje. Na plaži pa bom ponosno oblekla svoje kopalke! 🙂

Vsem, ki berete mojo zgodbo, bi rada sporočila, da ne čakajte na JUTRI, ker tisti jutri morda nikoli ne bo prišel. Odločite se za SEDAJ! Če same ne zmorete, tako kot nisem jaz, pokličite v najbližji center Linea Snella in se prijavite na neobvezujoč, brezplačen posvet. Verjemite, ne bo vam žal – prav nasprotno! Kar pa je tudi zelo pomembno… Strah, da so programi »dragi« je odveč. Če pa kljub temu želite nekaj privarčevati še za nove kose oblačil, ki jih boste potrebovali, vam terapevtke to omogočijo z različnimi vrstami obročnih plačil. 🙂

Srečno!

ERIKA NAVOTNIK

Gospa Erika Navotnik je – s pomočjo Linea Snelle, popolnoma preoblikovala svoje telo.

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA