Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Helena Zalaznik

HELENA ZALAZNIK je z Linea Snello uspešno izgubila odvečne kilograme (kar 34), popolnoma preoblikovala svojo postavo in dolgoročno spremenila življenjski slog!

Povprašali smo jo, kakšna je bila njena pot do izjemnega uspeha…

Kakšen je bil vaš stil življenja, preden ste se vpisali v program LS?

Moj stil življenja preden sem začela hujšati po programu Linea Snella je bil zelo stresen in naporen, skorajda nisem imela časa zase, vedno so bili na prvem mestu družina, otroci in vsa ostala opravila.

Kaj vas je prepričalo, da ste začeli hujšati v centru Linea Snella?

Po porodu prvega otroka sem že enkrat hodila v centre Linea Snella in sem bila z rezultatom zelo zadovoljna, tako da sem se po rojstvu drugega otroka, glede na to, da ne bom imela več otrok in da sem se res močno zredila (imela sem 89kg) ponovno odločila, da se vzamem v roke in ponovno začnem hujšati po programu Linea Snella, saj je prvič resnično delovalo.

Kakšni so bili vaši cilji, ko ste se vpisali v Linea Snella?

Ko sem se vpisala v Linea Snello sem si želela shujšati za 19 kg in izoblikovati postavo.

Katere navade ste morali spremeniti v času obiskovanja salona in ali je mogoče tako živeti naprej?

Predvsem sem morala spremeniti prehranjevalne navade, s tem pa se mi je spremenil tudi način življenja. Seveda se da tako živeti, sedaj je življenje bolj aktivno in polno veselja.

V kolikšnem času ste opazili prve rezultate? Koliko vam je uspelo shujšati?

Po treh mesecih so bili rezultati že močno vidni in sem bila z uspehom zelo zadovoljna, po koncu programa pa sem shujšala za neverjetnih 34 kg!

Katere terapije so vam predpisali v času hujšanja?

V Linea Snelli sem vadila v Thermoslimu, na Thermobiku in koristila terapije v Bodywarmu.

Kakšna je skrivnost vašega uspeha?

Moj uspeh temelji na spremenjenem načinu prehranjevanja, sedaj jem 5x na dan, kar mi prej nikakor ni uspelo in pa izogibam se OH po 16. uri. To pa ne pomeni, da si kdaj pa kdaj čez dan ne privoščim tudi kakšne sladice ali piškotov… Poleg tega se tudi redno gibam.

Kaj vam je bilo najbolj všeč v Linea Snelli?

V Linea Snelli mi je bilo zelo všeč, ker so bile organizirane tudi dodatne dejavnosti za stranke, kot je npr. učenje oz. izvajanje nordijske hoje.

Ali se je spremenilo vaše življenje tudi kako drugače razen v konfekcijskih številkah?

V konfekcijski številki je to sanjski uspeh, saj sem se spravila iz 46 na 34, če pa si za kar nekaj kilogramov lažji, pa je tudi aktivno življenje lažje, tako da se sedaj z družino z lahkoto odpravim po izletih ali v hribe, kar se mi prej ni dalo, ker sem bila preveč utrujena, sedaj pa kar prekipevam od energije.

Katero obdobje je bilo najtežje za vas?

Prvi trije meseci so bili peklenski, saj nisem smela po 16. uri zaužiti OH, kar sem prej redno počela, tako da sem se morala disciplinirati ter si začela zapisovati vsak zaužiti obrok. Prej sem jedla samo 1 do 2x na dan, tako pa sem morala začeti kar 5x, kar si nikoli nisem predstavljala, da bom lahko zmogla.

Kako rezultate vzdržujete in ali vam pri tem pomaga center Linea Snella?

Veliko se gibljem in se pravilno prehranjujem, ravno tako pa sem se odločila še za vzdrževalni program?

Kako vas je okolica sprejemala prej in kako sedaj?

Sem zelo pozitivna oseba, tako da me je okolica dobro sprejemala že prej, sedaj pa se samo še dodatno čudijo nad mojo zunanjostjo, kako mi je tako odlično uspelo zgubiti toliko kilogramov.

Kako se sedaj prehranjujete in kolikokrat na teden se gibljete?

Sedaj se prehranjujem bolj zdravo in 5x na dan, saj se je telo tako navadilo, da če izpustim kak obrok, me takoj moj lačni želodec opomni, da sem izpustila obrok. Za kosilo so testenine (polnozrnate) moja najljubša hrana, pa tudi pici se ne odpovem, seveda vse pred 16. uro. Sem zelo aktivna, saj imam 2x na teden 1 urno telovadbo, tedensko se odpravim na Šmarno Goro, čez vikend pa z družino na kolesarski ali planinski izlet

helena

Helena je med obiskovanjem programa Linea Snella izgubila kar 34 kilogramov. ČESTITAMO! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA