Helena Zemljič

VSE SE JE ZAČELO, KO JE BILO POTREBNO KUPITI NOVA OBLAČILA ZA SINOVO VALETO…

Sem Helena, stara 35 let. Moja zgodba o odvečnih kilogramih in večkratnem neuspešnem hujšanju je podobna mnogim  zgodbam, dobro poznanim nam – ženskam…

Vedno sem bila med tistimi z “močnejšo zgradbo” telesa. Po dveh porodih mi je uspelo povrniti odvečno težo nazaj na prvotno, potem pa je prišlo obdobje po 30-ih, ko se ženskam začnejo stopnjevati hormonske spremembe. Pri meni pa so se žačeli nabirati predvsem odvečni kilogrami. Pripomogla je še nezdrava prehrana in pomanjkanje gibanja, saj sem prosti čas raje porabila za dobro knjigo, kot da bi ga namenila telesni aktivnosti. Tako se mi je na koncu nabralo kar 20 odvečnih kilogramov.

Helena Zemljič pred preobrazbo

Vse se je začelo zgodaj spomladi lanskega leta, ko je bilo potrebno kupiti nova oblačila za sinovo valeto. V trgovini sem morala na oddelek za močnejše, pa še “pasalo” mi ni nič. Vedela sem, da moram nekaj spremenitI in da sama tega ne bom zmogla. 

Že prej sem bila na raznih dietah, izgubila nekaj kilogramov, potem pa spet vse pridobila nazaj. Na Facebooku sem videla oglas za centre Linea Snella, prebrala nekaj zgodb njihovih obiskovalk in odšla na brezplačni posvet. Odločila sem se za najcelovitejši, Snelly Star program. Takoj mi je postalo všeč in vedela sem, da je to ravno to, kar potrebujem; ciljno sestavljen program vadbe v Thermoslimu, vadbo na Thermobiku, nadzor uravnotežene prehrane in seveda več kot zasluženo razvajanje in uvrščevanje kože v Bodywarmu.


Po 6-ih mesecih mi je – s strokovno pomočjo Snelly terapevtk Rebeke, Andreje in Melite, ki so bile zelo prijazne, vzpodbujajoče in včasih tudi nepopustljive v moje dobro, uspelo izgubiti 17 kilogramov in 113 centimetrov telesnega obsega. Z rezultatom sem zelo zadovoljna, saj imam – poleg 3-eh številk manjše konfekcije, tudi veliko več telesne kondicije in energije!

HVALA vsem terapevtkam v centru Linea Snella Maribor! 🙂

Helena Zemljič, februar 2017

Gospa Helena Zemljič je v centru Linea Snella Maribor izgubila 17 kilogramov in 113 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe!

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!