Lidija Hrlić

“Izgubila sem že 27 kilogramov! Življenje je postalo lažje.”

Sem Lidija. Moj boj z odvečnimi kilogrami je trajal leta in leta. Preizkusila sem vse mogoče diete, bila večkrat lačna kot sita. A na koncu so kilogrami vsakič zmagali.

Tako je izgledala gospa Lidija pred Linea Snella preobrazbo

Nato sem od mamine prijateljice slišala za centre Linea Snella. Ona jo je že takrat redno obiskovala in dosegla super rezultate. To me je prepričalo, da sem se tudi sama naročila na brezplačen posvet. Čutila sem, da je moje stanje postalo že kritično in da moram nujno narediti nekaj zase

Prvi vidni rezultati že po nekaj obiskih

Tako sem začela z “vse v enem” Snelly Star programom. Prvi konkretni rezultati so bili vidni že po manj kot mesecu dni.
Spremenila sem prehrano, vadila sem v Thermoslimu in učvrščevala kožo v (zame popolnem) Bodywarmu. Koristila sem tudi limfno drenažo in grelno blazino za razvajanje in nego telesa.

Po 9-ih mesecih programa Linea Snella sem lažja za kar 27 kilogramov!!

Življenje je postalo lažje. Ponovno sem pridobila izgubljeno samozavest, popravilo se je tudi načeto zdravstveno stanje. Krvni tlak je ponovno v normalnih ovirjih, kolena me ne bolijo več in končno lahko po stopnicah ponovno hodim brez bolečin.

Počutim se bistveno bolje – tako psihično kot fizično!

Končno lahko ponovno oblečem, kar si želim! 🙂
Tudi lepe, meni tako ljube obleke, namesto cunj, ki so predvsem prekrivale moje pomanjkljivosti.

Najlepša hvala terapevtkam iz Linea Snelle, ki so tako tople in prijazne »punce«. Vedno nasmejane in v vsakem trenutku pripravljene za pomoč z uporabnimi nasveti in toplo besedo podpore.

In tako končno, prvič, iz bitke s kilogrami odhajam kot ZMAGOVALKA! 🙂

Linea Snella, hvala, ker obstajaš! In hvala, ker si mi pomagala, da sem končno zadovoljna sama s sabo!

Lidija Hrlić

Ste pripravljeni na preobrazbo? Rezervirajte svoj BREZPLAČEN POSVET!

Gospa Lidija Hrlić je, s pomočjo Linea Snelle, izgubila že 27 kilogramov in 119 centimetra skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA