Ivana Andrić

Poletje je bistveno LEPŠE brez skrivanja v ohlapnih oblačilih!!

Moje ime je Ivana, stara sem 35 let. Svojo zgodbo v Linea Snelli sem začela pri 18. letih, ko sem, kot terapevtka, začela delati v centru Linea Snella Šiška. Že od samega začetka so me navduševale obiskovalke našega centra s svojimi zgodbami, neomajno motivacijo in seveda doseženimi rezultati. Vendar si takrat nisem mogla niti predstavljati, kaj preživlja ženska v času, ko ni zadovoljna s svojim telesom. Sama sem bila namreč takrat v odlični formi in nikoli prej nisem imela težav s prekomerno telesno težo. Nato sem prvič postala mamica in moje telo se je drastično spremenilo.

Ivana sej je po porodu prvič soočila z odvečno telesno težo

Ivana se je po rojstvu hčerke prvič v življenju tudi sama soočila z odvečno telesno težo

Med prvo nosečnostjo sem pridobila 23 kilogramov, s porodom pa sem jih izgubila le 7. Tako sem se morala soočiti z “novim” telesom in 16 odvečnimi kilogrami! V prvih mesecih se s tem nisem prav veliko obremenjevala, saj je bila moja punčka center mojega sveta. Po dveh mesecih, ko se je začela pomlad in so plasti kamuflažnih oblačil počasi izginjale, pa sem bila dokončno soočena z realnostjo. Na področju trebuha in bokov sem imela nove »volančke«, ki so me ovirali pri vseh opravilih. Prav tako mi praktično nič iz garderobne omare ni bilo več prav…

Sredi najbolj vročega poletja je nosila debelo trenirko, zavezano okoli pasu

Sredi najbolj vročega poletja je Ivana nosila debele kamuflažne trenirke…

Spomnim se občutka, ko sem se urejala za sprehod s hčerkico… 1 ura pred ogledalom, preizkus vseh možnih ohlapnih puloverjev, ki naj bi skrili trebušček in – če se le da, tudi boke in zadnjico. S tem sem se ukvarjala vsakič, preden sem izstopila iz stanovanja. Groza, groza, groza! Sredi najbolj vročega poletja sem nosila debelo trenirko okoli pasu… in tudi izhodi s prijateljicami so bili prava mora. Nakupovanje in druženje z ljudmi je bilo mučno, saj sem imela občutek, da vsi gledajo direktno v moje “volančke”, ki jih nisem mogla prikriti.

Trpela je celotna družina…
Moje nezadovoljstvo je zelo vplivalo tudi na razpoloženje celotne družine. Zaradi lastnega nelagodja sem se popolnoma izolirala od partnerja, ki seveda ni mogel razumeti, kaj se mi dogaja. Poleg tega je bil sam v odlični formi, kar mi je še dodatno zniževalo samozavest. Poskusila sem se organizirati in začeti z redno telesno vadbo, vendar sem se, z vsemi obveznostmi (gospodinjstvo, otrok…), kar utapljala v vsakdanu in napetost je le še naraščala. Vsak dan je bil prava mora. Lepe sončne dni sem že prav sovražila.

Nato mi je KONČNO “počil film”…
Nekega večera sem se postavila pred ogledalo in si rekla: “Dovolj imam, ne zmorem več biti konstantno pod pritiskom! Želim nazaj SVOJE telo!!” Ker sem delala v Linea Snelli (vendar bila takrat na porodniški) in že pomagala številnim obiskovalkam, sem dobro poznala učinkovito pot do izboljšanja počutja, samozavesti in izgleda. A tokrat sem bila jaz tista, ki je potrebovala pomoč.

Naslednje jutro sem poklicala v center Linea Snella in poklepetala s sodelavko. Rezultat? Naročila sem se na vadbo v Thermoslimu – že za naslednji dan – in prosila sodelavko, naj me budno spremlja, meri, pregleduje prehranske dnevnike in me vsakič znova spomni na cilj, ki sem si ga zadala. Še isti večer sem se tudi pogovorila s partnerjem in mu razložila, da je skrajni čas, da naredim nekaj tudi ZASE! Ker je tudi sam občutil moje nezadovoljstvo, je razumel,  kaj potrebujem. Svoje obiske v centru Linea Snella sem tako uspešno uskladila s partnerjem in babico – zaradi varstva hčerkice.

Ivana je po preobrazbi ponovno zacvetela

Zastavljen cilj? Ponovno obleči najljubše kavbojke!
Tako sem pridno hodila po poti svoje preobrazbe s pomočjo metode Linea Snella. Seveda sem se v procesu soočala z vzponi in padci – predvsem zaradi številnih vsakodnevnih izzivov. Takrat sem potrebovala le poglobljen pogovor s kolegico terapevtko in opomnik na zastavljen cilj. Tega so simbolizirale najljubše kavbojke, ki so pridno čakale name.
Že po dveh tednih, ko sem zaznala prve spremembe, se je moja samozavest počasi dvigala. Izhodi, druženje in partnerski odnos niso bili več naporni. Ponovo sem postala polna energije in zadovoljna sama s seboj, kar je v veliki meri občutila tudi moja družina. Predvsem sem hčerki želela predati vzorec zadovoljne ženske, ki uživa življenje in ne sliko zapečkarice, ki samo nerga.

Počasi in z uravnoteženo prehrano (ter tudi občasnimi “pregrehami”) mi je USPELO! Spet sem oblekla svoje najljubše kavbojke in se počutila odlično in prerojeno! Podoba v ogledalu mi je postala ponovno znana in tokrat sem bila odločena, da bo takšna ostala za vedno!! 🙂

Po drugi nosečnosti sem bila že pripravljena na stanje po porodu. Tudi v drugo sem pridobila kar 22 kilogramov, vendar sem se hitro vrnila v svojo FIT formo, saj mi je bila strategija že zelo dobro znana.

image-3c0c053b45bf465e547dfe2dd60541f68ea95eddfa6b6e268b479f30c5cc45cf-V

Ivana spet sproščeno uživa v vročih dneh! 🙂

Ustrezno telesno težo uspešno vzdržujem z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. S Thermoslimom imava redne sestanke vsaj 1-2 x tedensko. 🙂 Še vedno vzdržujem svoje rituale in si vzamem zase 1-2 uri tedensko. Tako mi uspeva ohranjati energijo in samozavest. Kot vse ženske se dnevno soočam s številnimi izzivi in povem vam, da je odličen občutek, ko veš, DA ZMOREŠ… vzdrževati gospodinjstvo, voditi uspešno kariero, tekati za 8-letnico, tekmovati z 12-letnico v rolanju in biti prava »multipraktik« ženska! 🙂

Drage ženske, ne odlašajte – poskrbite ZASE in za to, da boste tudi ve LEPE, ZDRAVE in ZADOVOLJNE! 🙂

Ivana Andrić

ivana_prej_po

Ivana Andrić je – s pomočjo Linea Snelle, izgubila 18 kilogramov in 94 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Piškotki

Upravljavec spletnih mest na domeni lineasnella.si, Linea Snella d.o.o., uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.

Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Strinjam se«.

Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.

Več o piškotkih

Strinjam se Želim anonimnost