Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Jerica Kasman

“Moja pot zdravega življenja se je začela na brezplačnem posvetu”

Moje ime je Jerica. Sem mamica 4 otrok in že kot majhna sem se kar naprej bojevala s prekomerno težo. Skozi svojo življenjsko pot, sem poskusila veliko raznih diet, ki so sicer prinesle nek učinek, ampak sem težo, na žalost, kar hitro pridobila nazaj. Največkrat takoj po zaključku diete.

Jerica Kasman pred preobrazbo

Moja samopodoba in samozavest sta bili zelo nizki, saj si ob pogledu v ogledalo nisem bila všeč. Tudi za vse otroke sem potrebovala veliko energije, katere pa nisem imela.

Ko sem dosegla prekomerne številke na tehtnici, mi je dalo misliti, da moram narediti nekaj za sebe. Odločila sem se, da poskusim z Linea Snello. Poklicala sem in se naročila na brezplačen posvet. In tukaj se je končno začela moja pot zdravega življenja. 🙂

V centru Linea Snella so me Snelly terapevtke prijazno sprejele. Na podlagi mojih takratnih kilogramov oz. stanja in želenega cilja mi je Snelly svetovalka predstavila zame najustreznejši program.

Jerica Kasman s svojo Snelly ekipo

Naučila sem se zdravega načina prehranjevanja, v svoj dan sem vnesla več zdravih obrokov in naučila sem se načrtovati obroke v naprej. Seveda, pa tudi brez vadbe ne gre. In to mi zelo ugaja, saj se po telovadbi in savni počutim prerojena.

Izgubila sem že 3 konfekcijske številke…

Po 8 mesecih sem izgubila že 15 kilogramov in kar 123 centimetrov telesnega obsega. Pridobila sem samozavest in tudi samopodoba se je bistveno izboljšala. Kar pa je najbolj pomembno…. pridobila sem energijo, da sem lahko aktivna s svojimi otroki in počutim se odlično!

Jerica Kasman na poti preobrabe

Ampak tukaj še nisem končala. Grem naprej, novim ciljem naproti! 🙂

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA