Jožica Krepek

ODLOČITEV JE PRIŠLA NEKEGA DNE, KO SEM SE RESNIČNO ZAMISLILA…

…. kakšna pa sem postala?! Počutila sem se obupno. Že dalj časa sem razmišljala, da moram nekaj storiti zase. Nisem pa prav vedela, kje sploh začeti? Nisem niti vedela, koliko imam kilogramov, ker mi niso bili nikoli pomembni. Bolj to, da sem se počutila dobro! Sčasoma pa sem te kilograme vedno bolj občutila! Spraševala sem se, kdaj sem se tako zapustila? Dogodki, ki so me spremljali na osebnem področju, so botrovali, da sem iskala zadovoljstvo in tolažbo v hrani.

In tako sem nekega dne videla na spletu oglas »Linea Snella v Kopru« – Izgubite 2-3 konfekcijske številke do poletja in preoblikujte svoje telo – s pisno garancijo! Brezplačen posvet!” To me je pritegnilo, da sem se odločila, da se posvetujem z nekom, ki ima tako dobre reference in se celo pisno obveže za uspeh!

Prvi vtis ob vstopu v center Linea Snella Koper je bil zelo pozitiven. Okusno opremljeni prostori, pozitivne barve in zelo prijeten sprejem vodje centra, gospe Malči. Še vedno pa sem imela v mislih – samo posvet! Zanimalo pa me je, kakšno garancijo pa lahko dobim?!

Ga. Malči se mi je resnično profesionalno posvetila – tako kot oseba in kot terapevtka. Začutila sem, da ji lahko zaupam in da bo ta program deloval. Čeprav se je slišalo kar malce čudno, da ješ 5 obrokov dnevno in hujšaš! Aktivne terapije 2-3 krat tedensko in to je to! Pred tem sem jedla 2 obroka dnevno in tega drugega ob kakšni pozni večerni uri…

Začela sem s terapijami!

Vedno me je vodila ena od profesionalnih, prijaznih terapevtk; Malči, Andreja ali Nina.

Upoštevala sem nasvete in navodila. Jedla sem 5 obrokov dnevno (jem jih tudi sedaj), seveda bolj “zdravo” hrano kot prej (nasveti Linea Snelle)! Sledil pa je zelooo pozitiven rezultat! Kilogrami so začeli neverjetno hitro izginjati, počutila sem se vedno boljše, sprememba na meni pa je bila vedno bolj očitna! 

Sedaj se počutim super! Sama sebi se zdim zopet lepa, privlačna! Kilogrami (82 kg), s katerimi sem prišla v ta poseben svet osebne preobrazbe, so po sedmih mesecih – brez odrekanja – skopneli na 63 kg! Izgubila pa sem tudi 120 cm skupnega obsega! 

Program Linea Snella iz srca priporočam VSAKI ŽENSKI, ki res želi narediti zase nekaj dobrega oz. že kar izjemnega!

Spet sem zadovoljna, lepa in ponosna nase! 

Jožica Krepek

ZgodbeUspeh_F_01

Jožica je v 7-ih mesecih obiskovanja programa Linea Snella izgubila 20 kilogramov in 120 centimetrov skupnega obsega. ČESTITAMO! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!