Katja Lozar

Tudi po dveh porodih je fit forma popolnoma dosegljiv cilj!

Ime mi je Kaja, imam 27 let in sem mama dveh otrok. Nikoli nisem imela težav z odvečnimi kilogrami, saj sem se vedno dovolj gibala in zdravo prehranjevala. Težava se je pojavila med prvo nosečnostjo, med katero sem se zredila za kar 27 kilogramov. Slabe prehranjevalne navade in premalo časa zase so mi pustili kar nekaj odvečnih kilogramov. V drugi nosečnosti sem ponovno pridobila 18 kilogramov, precej jih je tudi ostalo.

Moj cilj je bil spet priti v formo in na telesno težo, ki sem jo imela pred prvo nosečnostjo. Nisem pa vedela, kako naj se pravzaprav lotim tega izziva. Takrat mi je prijateljica omenila, da je začela obiskati LINEA SNELLO in da je navdušena nad rezultati…. Pa sem si rekla: “Poskusimo!”Preko spletne strani sem se naročila na brezplačni posvet v center Linea Snella Nova Gorica in takoj začela z izvajanjem programa dvakrat tedensko. Rezultat? Izgubila sem 4 kilograme in 25 centimetrov skupnega obsega!

Zelo sem zadovoljna, dobila sem novo motivacijo in energijo, rezultati so odlični! 

Moj zastavljeni cilj je tako dosežen. Še naprej bom nadaljevala s programom vzdrževanja telesne teže, saj komaj čakam dneve, ko vstopim v Linea Snello! Tam me vsakič sprejmeta prijazni in nasmejani Snelly terapvtki Ana in Mojca.

HVALA ZA VODENJE IN MOTIVACIJO!!

Katja Lozar

ZgodbeUspeh_H_01

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Piškotki

Upravljavec spletnih mest na domeni lineasnella.si, Linea Snella d.o.o., uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.

Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Strinjam se«.

Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.

Več o piškotkih

Strinjam se Želim anonimnost