Klavdija Buhvald

“VERJELA SEM, DA LAHKO USPE TUDI MENI!”

Sem Klavdija Buhvald, prihajam iz Raven na Koroškem in sem stara 39 let. Center Linea Snella Slovenj Gradec sem pričela obiskovati v začetku oktobra 2015. Do danes sem izgubila že 11kg in 61 cm!

Problemi z odvečnimi kilogrami so se mi pojavili po drugi nosečnosti. Z veliko hoje, aerobiko in tekom sem kilograme počasi izgubljala, ker pa tega nisem znala vzdrževati, so bili rezultati spet hitro takšni kot prej. Neustrezno sem se prehranjevala, saj sem imela samo tri obroke dnevno, včasih celo samo dva. Ob službi, ki jo opravljam, mi je zmanjkalo časa za rekreacijo. Zaradi pretežno sedečega dela pa je ta zame in za moje dobro počutje še toliko pomembnejša.

Klavdija s svojo osebno terapevtko Saro iz centra Linea Snella Slovenj Gradec.

Za center Linea Snella sem izvedela od moje bivše sodelavke, ki je obiskovala Linea Snello in so bili rezultati pri njej zelo vidni. Zato sem verjela, da lahko uspe tudi meni! Že po prvem mesecu obiskovanja centra Linea Snella Slovenj Gradec so bili rezultati očitno vidni. Izgubila sem4,4 kg in 30 cm. Nad doseženim sem bila prijetno presenečena! Vse skupaj me je še bolj motiviralo in spodbudilo, da Linea Snello obiskujem še danes. Zelo sem zadovoljna s programom, vadbo, strokovnostjo in prijaznostjo terapevtk. Ob začetku so se mi zdele vaje, ki mi jih je predpisala osebna Snelly terapevtka, dokaj zahtevne, a hitro sem jih osvojila in sedaj v njih prav uživam.

Najboljše pa vedno pride na koncu… To je razvajanje v Bodywarmu. Z Linea Snello sem popolnoma spremenila svoj življenjski slog: 5 obrokov dnevno s pravilno, uravnoteženo prehrano (seveda pa nisem na nobenih dietah) je postalo kar obveznih. Poleg tega sem, kadar nisem v Linea Snelli, začela hoditi, tekati in sama tudi telovadim.
Ponosna sem na dosežene rezultate. Izgubila sem 2 konfekcijski številki! Sedaj moram te rezultate samo še vzdrževati. Prepričana sem, da mi bo uspelo!

Hvala Linea Snelli in ekipi centra Linea Snella Slovenj Gradec!

Klavdija Buhvald

klavdija-linea-snella

Gospa Klavdija je med obiskovanjem programa Linea Snella izgubila 11 kilogramov in 62 centimetrov skupnega obsega! ČESTITAMO!!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA