Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Klavdija Stropnik

Vse številke so bile v rdečem območju… tudi tiste na tehtnici

Moje ime je Klavdija. S preoblikovanjem postave se ukvarjam že več kot 10 let. Postavo sem poskušala spremeniti z beljakovinsko dieto in dodatnim gibanjem. Vendar mi trud ni prinesel želenih rezultatov.

Gospa Klavdija pred izgubo 25-ih kilogramov

Pridobila sem tudi dodatne poškodbe. Bila sem aktivna športnica z natrpanim urnikom. Urnik mi ni dovoljeval nediscipline, ampak me je usmerjal ravno v strogo disciplino. Ta pa je vzdržala do športne nesreče.

Takrat me je osebni zdravnik soočil z dejstvom, da bo potrebno aktivni šport dati na stran. Od takrat dalje so se pričeli na mojem telesu nabirati dodatni kilogrami.

Prva streznitev, da je potrebno nekaj narediti, je prišla, ko je bilo potrebno kupiti novo elegantno obleko. A oblek z mojo takratno konfekcijsko številko niso imeli v nobeni trgovini.

Druga streznitev je bil zopet osebni zdravnik pri letnem kontrolnem pregledu celotnega telesa. Izvidi so pokazali, da je potrebno uravnati sladkor, holesterol, … vse številke so bile v rdečem območju. Tudi številka na tehtnici.

Tretje streznitve nisem več potrebovala! Bilo mi je kristalno jasno, da potrebujem pomoč strokovnjakov, ki veliko bolje obvladajo boj s kilogrami in preoblikovanjem telesa, kot jaz sama.

In prišla je Linea Snella (center Bežigrad) in z njo odlične terapevtke, ki zelo dobro vedo, kako pripraviti osebo, da naredi spremembo na sebi.

Vključila sem se v program Snelly Star. In prvi rezultati so bili zelo hitro vidni. Že po nekaj obiskih! Centimetri so hitro hlapeli. Kar je bil zame dokaz, da program deluje!

Klavdija Stropnik v centru Linea Snella Bažigrad

Pri Linea Snelli mi je všeč, ker si terapevtke res vzamejo čas zame in mi razložijo, kakšen je uravnotežen jedilnik in kakšne so optimalne vaje za moje telo.

Všeč mi je, ker pri izvajanju vaj ni prerivanja v množici oseb, ampak vaje izvajam individualno.  

Moje življenje je ponovno čudovito!

Po desetih mesecih sem izgubila že 136 centimetrov obsega in 25 kilogramov. Najbolj pomembno mi je, da sem svoje telo ponovno spravila v aktivni pogon in uravnala sladkor, holesterol in kilograme iz rdečih številk v normalno stanje.

Vse te zasluge gredo terapevtkam centra Linea Snella Bežigrad. Najlepša hvala za vsako spodbudno in toplo besedo, ki je pripomogla, da sem sprejela boj s kilogrami in pri tem tudi prišla do zastavljenega cilja.

Najlepša hvala!

Klavdija Stropnik

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA