Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Leonora Zorn

“Ne mislim v pajkicah in široki srajci čakati na penzijo”!

Sem Leonora, po poklicu zdravstveni delavec in zaposlena v bolnišnici. Sem dinamičen in precej nemiren tip človeka, rada potujem, plešem, rada se zabavam in hodim na koncerte – rock, da ne bo pomote! 😉 Z veseljem spoznavam nove ljudi, stvari in vse tisto, kar nam življenje ponuja lepega…

Imam družino, odraslega sina. Predvsem pa sem ŽENSKA. Vedno sem veliko dala nase, rada sem lepa, modno oblečena, naličena in urejena. Nikoli se mi ni bilo potrebno bojevati z odvečnimi kilogrami. 2 do 3-je kilogrami gor ali dol… se sploh ni poznalo pri mojih 180 centimetrih višine…

Zakaj torej Linea Snella?

Rada nosim kratke, ozke oblekice, kavbojke… ne maram širokih brezobličnih oblačil, ki skrivajo. Že v nosečnosti so mi govorili: “Boš že videla, nikoli več ne boš takšna, telo se spremeni” … No, kar 20 let mi je uspelo to uspešno zanikati.

Nato pa sem se počasi bližala “Abrahamu” in »grožnje« so postajale pogostejše in realnejše: staranje, vse bo viselo, širok pas, kilogrami, ki gredo samo še gor… kar pozabi na ozke kavbojke in minikrilo …

Kaj pa zdaj?! Hudiča, da se ne dam!
Gotovo se da še kaj narediti zase pri 50-tih! Ne mislim v pajkicah in široki srajci čakati na penzijo! 🙁
Malo sem pobrskala med možnimi rešitvami in se prijavila na brezplačni posvet v center Linea Snella.

Z njihovo pomočjo sem v le 4-ih mesecih sebi in ostalim DOKAZALA, da niso leta, niti hormoni odgovorni za naš izgled in počutje, temveč smo le ME SAME! 🙂 Navdušena sem nad doseženimi rezultati, ki jih bom v centru tudi naprej vzdrževala.
SRČNO PRIPOROČAM vsem ženskam, ki iščete učinkovito rešitev in ste se pripravljene za cilje tudi malo potruditi! 🙂

Leonora Zorn

Gospa Leonora Zorn je – s pomočjo Linea Snelle, izgubila že 10 kilogramov in 43 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA