V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Lidija Malinić

KO SE VRNETA ZDRAVJE IN ŽIVLJENJSKA ENERGIJA…

Ime mi je Lidija. Stara sem 36 let. Od malih nog se borim z odvečnimi kilogrami. V preteklosti sem bila že na nešteto različnih dietah. Rezultat? Trenutni uspeh. Ko pa sem začela ponovno normalno jesti, sem pridobila še več kilogramov, kot sem jih izgubila. Vsakič je bilo težje in težje, saj nikoli ni zmanjkalo ponedeljkov ali razlogov, zakaj prav danes začeti s hujšanjem. Kupovala sem različne »čudodelne« tablete in napitke in vsakič ostala razočarana. Poleg vsega imam tudi zdravstvene težave, zaradi česar v telo vnašam hormonska zdravila. Od hormonskih terapij so se kilogrami kar kopičili

Nato sem vsakič na hitro hujšala, kar se jasno vidi na stanju moje kože. Izgubila sem upanje, da bom sploh kdaj vitka oz. »normalna« ženska. Poslušala sem različne komentarje in posmehovanja na račun svoje teže. Zelo velik problem so mi predstavljala oblačila, saj ni veliko trgovin, kjer lahko tudi močnejši ljudje izberejo modna oblačila.

Slika 218

Bilo je nekoč…

ZDRAVJE TRPI…

Po poklicu sem frizerka in opravljam stoječe delo. Noge so me iz dneva bolj bolele. V petah so se mi pojavili trni (špičasti izrastki) in kar nekaj mesecev različnih terapij je bilo potrebnih, da se je stanje izboljšalo. Najbolj mučne so bile noči, saj me je stalno zbujala bolečina. Pojavile so se tudi resne težave s kolenom in rešitev naj bi bila le operacija. Tudi k sladkorni bolezni sem bila nagnjena, saj jo imamo dedno v družini. Kar leto dni sem šepala in pretirano obremenjevala kolk in levo nogo. Za vse je bila kriva moja »bolezen« – debelost.

Poskusila sem različne vadbe, toda nič ni bilo dolgoročno uspešno. Stradala sem in se nato prenažirala. Ko sem brala različne članke o Linea Snelli, sem si želela izvedeti več, vendar sem (zmotno) verjela, da je to zame prevelik finančni zalogaj. Po prvem brezplačnem posvetu z Jadranko, vodjo centra Linea Snella Bežigrad, sem potrebovala še kar 2 meseca, da sem se odločila za vpis v program. Bala sem se ponovnega neuspeha

A potem sem se ODLOČILA. Končno je prišel moj čas za TRAJNO SPREMEMBO. Ostalo je zgodovina…

Želim pohvaliti vse terapevtke v Linea Snelli Bežigrad. So strokovne, prijazne, razumevajoče in imajo veliko potrpljenja z nami. Meni osebno so bile v izjemno PODPORO.

V Linea Snelli se počutim domače in dobrodošlo. Uspela sem shujšati in sem DRUGA ŽENSKA. Srečna, vesela in nasmejana.

Ne najdem besed, s katerimi bi lahko izrazila zadovoljstvo in hvaležnost Jadranki, Biljani, Barbari in Vanji. Ne čutim več bolečin v kolenu in spet sem našla voljo do življenja!!

Tisočkrat HVALA!!! 

Malinić Lidija

ZgodbeUspeh_C_02

Lidija je v 5-ih mesecih programa izgubila 24 kilogramov in 150 centimetrov skupnega obsega!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA