Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Maja Gabričević

“Spremenila sem način življenja iz pasivnega v AKTIVNEGA.”

Živjo, sem Maja!🙂 Hm, kje naj sploh začnem? Zanimivo vprašanje… morda najbolje kar na koncu, pri doseženih rezultatih

Po 4-ih mesecih predanega obiskovanja centra Linea Snella je moj rezultat sledeč: – 9,5 kilogramov in – 68 centimetrov skupnega obsega! Zveni kar dobro, kajne?! 🙂

Če pa malo bolje razmislim, sem dobila veliko več od “le” izgubljenih kilogramov in centimetrov…

Med drugim pravilen način prehrane, športno aktivnost… predvsem pa sem spremenila način življenja iz pasivnega v AKTIVNEGA.

Morda bo to zvenelo malo čudno. Še posebej ker imam družino in dva živahna sinova. A je res tako. Preprosto sem se izgubila v začaranem krogu, izgubila sem čas zase… lahko celo rečem, da sem se na nek način tudi zapustila. A k demotivaciji so gotovo prispevali tudi odvečni kilogrami, ki sem jih pridobila med drugo nosečnostjo.

HUJŠANJE – moja večna frustracija!

Bližala se je vrnitev v službo, jaz pa sem še vedno izgledala kot manjši “tankec”. Nisem mogla obleči niti ene obleke, ki sem jo nosila pred nosečnostjo. Prišel je skrajni čas, da naredim nekaj ZASE in se ponovno spravim v red! Na priporočilo moža sem odšla na prvi posvet v Linea Snello in tako se je vse začelo…

Iskreno, na začetku nisem verjela, da mi bo uspelo. Že 100× sem probala razne tretmaje… pa nikoli doslej ni bilo nič iz tega.

No, kot je moj Snelly Star program tekel in kot so se centimetri vztrajno topili med vsakimi meritvami, tako je rastla tudi moja želja, da resnično pridem do cilja. Tega smo že na brezplačnem posvetu zastavile z mojimi dragimi Snelly terapevtkami.

Iz obiska v obisk centra Linea Snella sem bila vedno bolj motivirana. Končno pa se je vrnila tudi davno izgubljena želja po fizični aktivnosti oz. vadbi. Da je bilo čisto lahko, ni bilo… čeprav niti v enem trenutku nisem bila lačna. Glede na pravila uravnoteženega prehranjevanja, ki sem jih dobila, resnično niti ni prostora za lakoto! Res pa je, da so bili izzivi rojstni dnevi, praznovanja…

A glede na to, da sem vedela, koliko bi me to oviralo v mojem procesu preobrazbe, se preprosto nisem pustila zmesti… Ohranila sem svoje male “gušte” (npr. moccacinno), za večje pregrehe pa ni bilo prostora. In vsekakor mi ni žal, saj so končni rezultat in zadovoljstvo same s seboj, katerega sem ponovno pridobila, preprosto neprecenljivi!

Kaj in kako naprej?

Moje potovanje še traja – dosežene rezultate je sedaj treba vzdrževati. No, z osvojenimi zdravimi navadami, ki sem jih ponovno pridobila v Linea Snelli v zadnjih 4-ih mesecih, tokrat zares verjamem, da to ne bo problem!

Hvala, Linea Snella! Brez vas in vaše strokovne podpore mi ne bi uspelo!

Maja Gabričević

Maja Gabričević pred in po Linea Snella preobrazbi

Gospa Maja Gabričević je, s pomočjo Linea Snelle, v 4-ih mesecih, izgubila 9,5 kilogramov in 68 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA