Majda Razgoršek

MOJE ŽIVLJENJE JE – KLJUB TEŽAVAM – SPET LEPO…

Začelo se je, kot bi si lahko le želela… moje življenje je bilo lepo in razgibano. Z možem sva hodila v hribe, se rekreirala na različne načine, plesala na folklori… Potem pa ŠOK. Mož je zbolel – preživetje 2 do 4 leta.

Svet se nama je sesul. Postala sem prava razvalina, tako v psihičnem kot fizičnem smislu.

Majda Razgoršek pred obiskovanjem centra Linea Snella

Majda Razgoršek pred obiskovanjem centra Linea Snella Slovenj Gradec

Za darilo sem pred meseci prejela darilni bon centrov Linea Snella. Malo sem odlašala in nisem vedela ali bi šla ali ne. Na koncu sem se vendarle opogumila in šla… Topel sprejem Snelly terapevtke Mojce mi je že prvič vlil ogromno pozitivne energije. Potem sem spoznala še Boženo, Saro, Marušo – same srčne in prijazne terapevtke. Že samo zaradi njih se izplača obiskovati Linea Snello. Skozi celoten program me bodrijo, spodbujajo in poučujejo. Zato tudi uspeh seveda ni mogel izostati. 🙂

Tudi meni je USPELO!! Do sedaj sem izgubila že 16 kilogramov in 80 centimetrov telesnega obsega. Predvsem pa sem se psihično in fizično okrepila.

Res bi vsakomur srčno priporočila, naj naredi nekaj ZASE in vsaj enkrat preizkusi Linea Snello. Zagotavljam, da vam bodo tlakovali pot do zastavljenega rezultata in dobrega počutja.

Moje življenje je kljub težavam spet lepo.

Hvala vam,

Majda Razgoršek, 62 let

Majda Razgoršek pred in med Linea Snella preobrazbo. Čestitamo in se veselimo končnega rezultata!

Gospa Majda Razgoršek je s pomočjo Linea Snelle izgubila že 13 kilogramov in 80 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo!

Njena preobrazba pa še traja. Veselimo se končnega rezultata! 🙂 Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA