Marija Vuksan

MARIJINA ZGODBA…

Sem Marija iz Kopra, stara sem 38 let in kot številne druge ženske sem imela tudi sama probleme z odvečnimi kilogrami, ki so se mi začeli nabirati že v puberteti. Bila sem žalostna in jezna, čeprav sem se zavedala, da je to posledica nepravilne prehrane in telesne nedejavnosti.

Nikoli se nisem sprijaznila s svojim izgledom, zato sem poskusila veliko modnih diet, s katerimi sem izgubila nekaj kg, a sem jih kar hitro pridobila nazaj in še kakšnega zraven. Vedela sem, da to ni rešitev in da potrebujem bolj korenito spremembo. Spraševala sem se kaj najti, da se mi ne bo treba odrekati hrani, ki me bo nasitila, dala dovolj hranil in energijo, ter me ohranjala vitko in predvsem, kakšna je primerna telovadba zame. Mora biti učinkovita, hitra in celostna, saj je moj tempo življenja prav tak.

Z Linea Snello sem se spoznala na delovnem mestu, saj ima svoje prostore v isti zgradbi. Srečevala sem številne ženske, ki so prihajale in odhajale, srečne in vedno bolj vitke. Začelo me je zanimati od kod prihajajo in kaj je njihova skrivnost. Zato sem se odločila, da se tudi sama pozanimam in končno naredim nekaj zase. In prav tako je tudi bilo. Od tiste prve želje sem se aktivno podala proti cilju.

V centru Linea Snella mi je vodja centra Malči naredila brezplačni in neobvezujoč pregled; analizo telesa, pogledala tkivo in predstavila program, ki bi bil primeren zame. Podrobno mi je razložila namen in način hujšanja ter preoblikovanja pri Linea Snelli. Dala mi je vedeti, da gre za dolgotrajen proces, da kilogrami ne bodo izginili kar čez noč, saj se tudi »nabrali« niso čez noč. Da gra predvsem za spremembo v načinu razmišljanja, spremembi prehranjevalnih navad in skrbi za svoje zdravje. Prevzelo me je tudi to, da mi ni vsiljevala programa in obljubljala krasnih rezultatov v kratkem času. Poleg tega so mi dali tudi pisno jamstvo za izgubo cm- to me je še dodatno prepričalo.

Začetki so bili fantastični. Kilograme sem izgubljala hitreje kot sem pričakovala, postava se mi je začela preoblikovati, počutila sem se odlično, motivirano in iz dneva v dan bolj zadovoljno. Vse namreč vemo, kako super je oditi v trgovino po manjšo konfekcijo in si biti všeč, ko se pogledaš v ogledalo. Našla sem način, ki skrbi zame, za moje telo in dušo, ter seveda za zdravje. Vzamem si uro na dan, 2x na teden in tako nekaj naredim zase, se ob tem zabavam in razvajam. Najbolj všeč mi je to, da se ničemur ne odrekam, za nič se ne počutim prikrajšano in tako vem, da sem se kilogramov znebila za vedno. Pomembno je to, da sem spoznala svoje telo, svoje misli in občutke, jih prepoznam in se ne zatekam več v hrano. Hrana je zame sedaj gorivo, da lahko živim, gibanje pa »ventil«, ki me sprošča.

Hvala mojim Snelly-cam Nini, Andreji in Malči, ki so mi pokazale pot do cilja, mi stale ob strani in me bodrile.
Sedaj uživam na cilju, saj sem lažja za 17 kilogram, izgubila pa sem tudi kar 109 centimetrov obsega!! 

Marija Vuksan

marija1

 

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!