Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Martina Možina

Niso bile krive nosečnosti, ne hormoni, ne žalostna leta

Bila sem otrok. Otrok, ki je rad ugajal, najbolj staršem. Vsaka pohvala, ki sta jo izrekla mama in tata je veljala za tri. Zato sem bila priden otrok. Tudi v vrtcu. Ob kopici otrok, ki niso odprli ust pri kosilu, niti če bi jih “tepli”, sem jaz pojedla svoje, njihovo in dodatek. Bila sem pohvaljena. Bila sem najboljša. Vendar sem postajala bunka. Pametna in pridna bunka.

Martina Možina pred preobrazbo

Borbe s kilogrami so se začele že v osnovni šoli. Gor in dol. Stalno gor. Malo dol. Prva konkretna shujševalna pri devetnajstih. Ne zadnja. Vsakokrat pa še nekaj kil dodatka. Dosegla sem trimestno številko in še precej čez.

Niso bile krive nosečnosti, ne hormoni, ne žalostna leta. Krivo je bilo preveč nespametnega hranjenja, prevečkrat preveč tisočev kalorij brez kančka gibanja. Medtem sem spoznala vse slavne in manj slavne diete, Montiniacove, polnozrnate, lačne, za sladkorne bolnike, pa tiste hitre tedenske, dvotedenske, ki so največkrat trajale le nekaj ur ali samo na ponedeljek

Končno sem ugotovila, da ni teka na kratke proge
Ni uspeha čez noč. In ja, sprijazniti se je treba. Nobena suhica ne vzdržuje teže s pico, pohančki in lenarjenjem. Za vsako zadevo v življenju je potrebno vložiti nekaj truda in vztrajanja, enako je pri zagotavljanju vitalnosti.

Martinin trud in vztrajnost sta že več kot poplačana

Noben nam ne šteje občasnih sladoledov in tortic… pri stalnih kršitvah pa pričakovati nemogoče .. je nemogoče. Ampak ponujam tolažbo – terapevtke v centrih Linea Snella imajo veliko potrpljenja. Razumejo vse padce, svetujejo in podpirajo znova in znova. “Bodite nežni s sabo, vendar vztrajni in ne odnehajte. Rezultati bodo!”

Nisem še na zastavljenem cilju…
So obdobja, ko ne zmorem bistvenega napredka in hodim predvsem telovadit, da vzdržujem kondicijo in mišični tonus. Potem pa pridejo tedni, ko zmorem več motivacije in skrbim tudi za uravnoteženo prehrano. Takrat so rezultati še hitrejši.

Ker dobro razumem izzive, vam polagam na dušo – najdite svojo pot, najdite z Linea Snella terapevtkami način prehrane, ki vam resnično ustreza… najdite sebi primeren način, režim, ki se ga lahko držite kljub družini, otrokom, službi…

Martina je navdušena nad doseženimi rezultati, a svoj program še nadaljuje…

Sama sem našla prehrano, pri kateri zmorem vztrajati in telovadbo v Linea Snelli, ki mi je v mojem hitrem tempu tako časovno prilagojena, da ne morem najti izgovorov.

V center Linea Snella Bežigrad hodim že štiri leta. Nisem še na cilju, ampak moj cilj je dolgoročen: da dočakam zdrava in vitalna čim višjo starost. Za tiste pomanjkljivosti, ki jih prava prehrana in telovadba ne moreta odpraviti, imajo v centru na razpolago kar nekaj pomoči: radiofrekvenco, elektrostimulacijo (to sem uporabila ko sem imela operacijo zoba in nisem mogla zares telovaditi), presoterapijo (kot limfna drenaža), najbolj pa se sedaj veselim, ker si bom privoščila krioterapijo, za katero računam, da mi bo dala novega zagona na poti pri klestenju zadnjih maščobnih zalog.

V centru Linea Snella dobite vse in najboljše, kar potrebujete, da se boste nekega dne spet počutile dobro v lastni koži.

Martina Možina

Gospa Martina Možina je – s pomočjo Linea Snelle, izgubila že 19 kilogramov in 102 centimetra skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA