Maša Švigelj

V centru za hujšanje in oblikovanje telesa Linea Snella Vrhnika vsakodnevno spreminjamo življenja naših obiskovalk. Pomagamo jim odpraviti odvečne kilograme in celulit, preoblikovati postavo in vzpostaviti odlično počutje.

Naša obiskovalka, ga. MAŠA ŠVIGELJ, je ena tistih, ki je sebi in okolici dokazala, da je mogoče s strokovnim, celostnim pristopom in obilico pozitivne energije doseči zares izjemne rezultate. Preberite si njeno zgodbo o uspehu.

Ga. Maša, kakšen je bil vaš življenjski slog, preden ste se vpisali v program Linea Snella?
Preden sem se vpisala v ta odlični salon sem živela predvsem neaktivno s tisočimi izgovori o hrani in času. Bila sem nesamozavestna, saj sem imela res prekomerno telesno težo.

Kaj vas je prepričalo, da ste začeli hujšati v centru Linea Snella Vrhnika?
Prvič sem zasledila o Linea Snelli na internetu ter se »za hec« prijavila na prvi razgovor. Razgovor mi je bil všeč, saj je imela terapevtka odlično predstavitev salona in prijazen pristop. Malo sem oklevala, vendar sem se na koncu odločila, da je bolje da dajem nase kot pa vase.

Kakšni so bili vaši cilji, ko ste se vpisali v program?
Na začetku sem imela malo strahu in pomisleke, največji je bil dvom vase in v svoje sposobnosti. Imela sem visoke cilje, katere sem dosegala kar hitro, postopno na zdrav način. Predvsem sem ciljala na izgubo kilogramov, na izgubo obsega pa sploh nisem ciljala in sem na koncu ugotovila, da je izguba telesnega obsega ključni pomen za lepo in lepo oblikovano telo.

Katere navade ste morali spremeniti v času izvajanja programa in ali je mogoče živeti tako naprej?
Morala sem veliko spremeniti, najbolj pa prehranjevalne navade. V salon sem hodila 3x tedensko. Živeti s temi navadami ni težko, saj ko enkrat vidiš, da so rezultati odlični, kar ne moreš nehati.

V kolikem času ste opazili prve rezultate? Koliko vam je uspelo shujšati?
Rezultati so bili vidni takoj po prvem mesecu obiskov, ko sem začela s telovadbo in s pravilnim prehranjevanjem. Kilogrami in obseg so začeli hitro izginjati in moje telo je kmalu dobilo lepo obliko. Do sedaj sem izgubila 20 kg in 144 cm obsega po celem telesu.

Katere terapije so vam predpisali v času hujšanja?
V času telovadbe sem telovadila v Thermoslimu, kolesarila na Thermobikeu in telovadila na Powertrainerju. Koristila sem 11-ultrazvok kavitacij.

Kakšna je skrivnost vašega uspeha?
Skrivnost mojega uspeha je moj pogum, moja trma in vztrajnost, da nekaj zmorem in hočem. Linea Snella je meni vlila novo upanje in veselje, dvignila samozavest in samospoštovanje.

Kaj vam je bilo najbolj všeč v Linea Snelli?
Najbolj v Linea Snelli so mi bile všeč terapevtke, saj so s prijaznim pristopom in razumevanjem in stanjem ob strani v težkih situacijah dvigale moralo in me spodbujale. Všeč mi je bil njihov pristop do mene, saj mi niso »gledale skozi prste« ob telovadbi. S tem so mi pomagale do odličnih rezultatov.

Ali se je spremenilo vaše življenje tudi kako drugače razen v konfekcijskih številkah?
Življenje se mi je zelo spremenilo. Dobila sem samozavest in veselje do nakupovanja oblačil, katere sem prej samo gledala. Iz konfekcijske številke 48 sem prišla na 38, včasih nosim celo 36. Dobila sem tudi ogromno kondicije, o kateri sem prej lahko samo sanjala.

Katero obdobje je bilo najtežje za vas?
Težkega obdobja niti nisem imela, saj sem bila precej trmasta do sebe in samokritična. Edino kar me je včasih speljalo na kriva pota, so bili tisti dnevi v mesecu.

Kako rezultate vzdržujete in ali vam pri tem pomaga Linea Snella?
Rezultate vzdržujem z redno zdravo prehrano – 5x na dan po malem po načelu zdrave prehrane. Pri tem pa tudi obiskujem Linea Snello 2x tedensko.

Kako vas je sprejemala okolica prej in kako sedaj?
Okolica se ni spremenila, sprejemajo me tako kot so me prej s prekomerno težo. Z okolico nisem imela težav. Res pa je da ni človeka, ki ne bi opazil spremembe in občutek je prijeten.

Kako se sedaj prehranjujete in kolikokrat na teden se gibljete?
Še vedno se prehranjujem tako kot na začetku obiskovanja salona le da sedaj lahko vseeno pojem kaj več sladkega in nezdravega in me ob tem ne skrbi, da bi dobila kilograme nazaj. Salon pa obiskujem 2x tedensko.

masa

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!