Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Mateja Sladič Vozelj

TUDI 120 KM VOŽNJE V LINEA SNELLO CELJE MATEJE NI USTAVILO NA NJENI POTI DO PREOBRAZBE!

Če sem iskrena, če vedno ne dojemam, da mi uspeva… Pred šestimi meseci sem skrušena ugotovila, da je dovolj in da moram nekaj konkretno spremeniti. Čeprav sem bila vedno aktivna (hoja, kolesarjenje, badminton…) mi ni in ni uspelo, da bi izgubila kakšen kilogram. Prebrala sem veliko knjig in v teoriji sem bila strokovnjak (beri velemojster), kar pa se prakse tiče, nimam besed…(iskreno: čista nula). Danes vem, DA ZMOREM IN DA SE DA, ČE JE ŽELJA DOVOLJ VELIKA!!

Stara sem enainštirideset let, mama dveh pridnih hčerk in imam čudovitega moža, ki me je že v začetku moje odločitve, da se pridružim programu Linea Snella, 100% podpiral. No, mogoče je potiho malo dvomil, ker sem v preteklosti preizkusila že veliko raznih shujševalnih kombinacij, ki niso bile uspešne. Ampak jaz sem verjela, da je to TO. Trikrat na teden sem prevozila 60 km v eno smer do Celja in danes mi ni žal. Spoznala sem Nino, mojo zlato Snelly terapevtko, ki je ves čas bedela nad menoj, me včasih tudi malo okregala, ko sem se pregrešila (z roza flomastri je barvala po mojih jedilnikih), me bodrila, ko so se kilogrami »ustavili«, mi dajala nasvete, ki so mi dajali novo energijo in znanje.

Terapevtka Lidija je z mano rada delila bogate izkušnje in njeni nepogrešljivi nasveti bodo pri meni vedno hvaležno zapisani. Vsak moj gib pri telovadbi je zvesto opazovala terapevtka Greta ter skrbela, da je bil pravi in skupaj smo se bližale cilju. V petih mesecih in pol sem izgubila 17 kg in 88 cm obsega!! Pridobila sem ogromno kondicije, vsak dan pretečem približno 5 km, s kolesom sem premagala več kot tri kilometrski (zame pokončen) klanec, kar si lani niti zamisliti nisem upala. Jem petkrat dnevno (juhu, končno) in če sem iskrena, si občasno privoščim tudi kakšno domačo sladico (če pa so tako dobre in zdrave, saj so domače) ampak v manjši količini. In ne čutim potrebe po več in to je tisti pravi zmagovalni občutek! 

Prvi del mojega cilja je dosežen in sedaj se podajam naprej (na trebuščku je še nekaj ostalo, saj veste, kako je v teh letih). Zavedam se, da je najtežje vzdrževati doseženo, saj imam takšno telo, ki potrebuje prav posebno skrb. Vesela sem, da sem se odločila pridružiti Snellycam in ni mi žal nobenega evra ali časa! Naučila sem se, da se je potrebno le ODLOČITI. Spoznala, kako pomembna sta disciplina in vztrajnost, predvsem pa želja. Počutim se odlično. In končno, po dolgih letih lahko v vsaki trgovini z oblačili nakupujem ne da bi gledala le velike številke ampak na tisto, kar mi je res všeč (uf, to je pa res poseben občutek!).

Zelo hvaležna sem Nini, Lidiji in Greti za delo, ki ga opravljajo. Res je, da je vse odvisno od nas samih, ampak veliko vlogo na poti do uspeha imajo tudi ljudje, ki te podpirajo, dajejo zgled in delijo izkušnje. Jaz sem našla pravo pot v Linea Snelli v Celju in verjamem, da je ta pot lahko prava še za marsikatero vztrajno in odločno novo Snellyco! 

Mateja Sladič-Vozelj

ZgodbeUspeh_L_01

Gospa Mateja je v 5-ih mesecih programa Linea Snella izgubila 17 kilogramov in 88 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA