Mateja Stopinšek

Živijo moje ime je Mateja in sem mamica 4 otrok. Stara sem 37 let. Od nekdaj sem bila debela, že kot otrok sem vedno imela par kilogramov preveč. Tako sem bila celo življenje na shujševalnih dietah, kilogrami so padali, vendar čim sem z dieto zaključila, so se ti podvojili. Nikoli nisem bila zadovoljna sama s sabo, saj se nisem mogla počutiti dovolj samozavestno s tistimi par odvečnimi kilogrami.

Skozi leta sem se sprijaznila z dejstvom, da bom pač vedno imela tistih par (do 10) kilogramov preveč, edino pred poletjem sem se lotila kake hitre diete, katere osnova je bilo stradanje. 😯 Jedla nisem skoraj nič, kak kos kruha, juhice, pa veliko sadja. Jedla sem kadarkoli, odvisno koliko časa sem imela. Tako sem včasih jedla 1-krat na dan, včasih 2-krat, včasih pa skoraj nič. Cilj je bil hitro dosežen, v enem mesecu sem izgubila tudi do 6 kilogramov.

 

Vendar je kazalec na tehtnici hitro poskočil, ko sem s stradanjem zaključila in se vrnila na stare prehranjevalne navade. Poleg diete se nisem kaj pretirano posvečala telesni vadbi. Tako je bil začaran krog sklenjen.

In prišel je dan, ko se je »vklopil alarm«! Decembra, ko smo s prijateljicami hodile po trgovinah in iskale oblačila za zaključek novega leta, sem ugotovila, da drugega kot legice in dolge tunike ne morem obleči.

Iskala sem po internetu vse na temo hujšanje. Tam kar mrgoli člankov o učinkovitih dietah, ki sem jih bila že sita, saj sem vedela, da z njimi ne bom dosegla korenite spremembe na dolgi rok. Nato sem na Facebooku zasledila oglas Linea Snelle.

 

Najprej sem prebrskala po internetu vse na temo »Linea Snella« in kar nisem mogla verjeti, da je možno, da ti lahko Linea Snella tako spremeni življenje in postane tvoj način življenja. Ko sem brala zgodbe »snellic« o izgubi 100 in več centimetrov obsega, zmanjšanju treh konfekcijskih številki, sem si rekla: »To pa bi se splačalo poskusiti!«. Ker ti Linea Snella nudi uvodno brezplačno svetovanje v zvezi s tvojimi odvečnimi kilogrami in sicer zdravem načinu življenja, sem se naročila na pregled.

Svetovalka oziroma terapevtka Nina je takoj ugotovila, da imam kar precej kilogramov viška, ki lahko na dolgi rok škodujejo mojemu zdravju. Podrobno mi je razložila namen in način hujšanja pri Linea Snelli. Dala mi je vedeti, da bo šlo za dolgotrajen proces, da kilogrami ne bodo izginili kar čez noč, saj se tudi nabrali niso čez noč. Gre predvsem za spremembo v načinu razmišljanja, spremembi prehranjevalnih navad in skrbi za svoje zdravje. To se pa ne more zgoditi čez noč! Potrebna je močna volja in samodisciplina! Kar nekako me je prevzelo to, da mi terapevtka ni vsiljevala vključitve v program ter mi obljubljala briljantne rezultate v kratkem času.

Mateja Stopinšek na poti do ciljev v Linea Snelli.

Mateja Stopinšek na poti do ciljev v Linea Snelli.

Poleg tega ti pri Linea Snelli dajo 100% garancijo za izgubo centimetrov v določenem časovnem obdobju, kar me je dodatno prepričalo.

Odločila sem se za vključitev v program telesne vadbe, v kombinaciji z zdravim načinom prehranjevanja ter pridno (včasih bolj, včasih manj) poslušala nasvete terapevtk.

Priznati moram, da začetek ni bil lahek, saj nisem imela skoraj nič kondicije, pa tudi čas si je bilo potrebno vzeti za vadbo. Ni bilo več izgovorov v stilu: »Joj, danes ne morem, nimam časa, pa se mi ne da …«.

 

 

Vendar, ko sem pridno hodila dvakrat do trikrat tedensko na obisk v Linea Snello in si sestavljala jedilnike po načelih zdrave prehrane, so počasi, a vztrajno kilogrami padali. Tako sem do sedaj izgubila skoraj 20  kilogramov in 107 centimetrov in kar je najpomembneje sem spremenila način prehranjevanja! To mi je dalo dodatno vzpodbudo za naprej. Nisem več utrujena (kljub delu doma in v službi), nimam neprestane želje po sladkem in ne predstavljam si več življenja brez zajtrka in gibanja.

 

Počutim se super, ko lahko končno kupujem oblačila v normalni velikosti (prej št. 46-48, zdaj št. 40) in sem bolj samozavestna v njih!

Mirno lahko rečem, da to ni konec moje zgodbe in poti k zdravemu načinu življenja, ampak šele začetek k novemu in aktivnemu delu mojega življenja. Zato: Hvala Linea Snella!

Mateja Stopinšek

Mateja Stopinšek Zgodbe Uspeh Linea Snella

Gospa Mateja Stopinšek je s pomočjo Linea Snelle izgubila že 20 kilogramov in 107 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 


Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA