Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Metka Tortič

IZGUBILA SEM ŽE 41 KILOGRAMOV in 215 CENTIMETROV OBSEGA! 🙂

Moja zgodba je zelo podobna zgodbam drugih “močnih” (tako in drugače!) žensk. Spomnim se, da sem bila že od malih nog »debelušna«…

Saj veste, kaj temu sledi: začnemo hujšati vsak ponedeljek, do petka pa že pade motivacija… in tako v začaranem krogu in nezadovoljstvu minevajo leta in leta… Tudi pri meni je bilo žal tako. Vse do neke jeseni, ko sem na Facebooku zasledila oglas centrov Linea Snella, prebrala njihovo obljubo o garanciji rezultatov (hmmm… je to sploh mogoče??) in se – bolj v šali kot zares, prijavila na prvi, brezplačni posvet.


Ne bodi ga treba me je Snelly terapevtka res poklicala že naslednji dan. 🙂 In od takrat naprej, z nekaj neljubimi prekinitvami, pridno obiskujem program Linea Snella. Do sedaj sem – s pomočjo Snelly Star programa in predanih ter strokovnih terapevtk, izgubila že kar 41 kilogramov in 215 centimetrov skupnega obsega!! To pa je nekaj, kajne?! 🙂 Moje življenje se je obrnilo na glavo – seveda v najbolj pozitivnem smislu!! 🙂


Moram priznati, da mi terapevtke v centru Linea Snella Bežigrad res trdno stojijo ob strani, prav tako pa me podpira tudi družina in ne bojim se več, da bi se vrnila na stara, “nezdrava” pota.

Vem, da sem sedaj resnično opremljena z znanjem in motivacijo, kar mi daje vero, da bom svoje odlične rezultate in zdrav način življenja uspela ohranjati tudi dolgoročno.


Gibam se vsaj 3 x tedensko (nadaljujem program v Linea Snelli) ter se prehranjujem, kot so me naučili – zdravo in uravnoteženo. Z vsemi izgubljenimi kilogrami se je ponovno prebudila moja samozavest, postala pa sem tudi na splošno bolj vesela in optimistična, kar takoj opazijo moji domači in ostali, ki me obkrožajo.

Draga ženska, ki si prebrala mojo zgobo – “ne čakaj na maj” za odločitev za spremembo – “maj” pride in gre! Dolgoročna sprememba življenjskega sloga pa ostane za vedno. Začni DANES! Obljubim ti, da bo tvoje življenje lepše.

Linea Snella, res ste super, brez vas mi ne bi uspelo! Hvala vam! 🙂

Metka Tortič

Gospa Metka Tortič je – s pomočjo Linea Snelle, izgubila že 41 kilogramov in 215 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe! 

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA