Nastja Polše

“V LINEA SNELLI SEM ZADELA GLAVNI DOBITEK!”

Moje ime je Nastja in z vami želim deliti svojo pot do postave, forme in počutja, ki sem si jih vedno želela! 🙂

Vse se je začelo po 50-tem letu, ko so se pričeli kilogrami nabirati točno tam, kjer je bilo najmanj potrebno in to tako hitro, da sem se tega komaj zavedala. Najprej 1, nato 2, potem 3 kg in nato sem enostavno raje nehala spremljati večanje moje telesne  teže. Tako sva se s tehtnico kar »skregali«, ker mi je kazala preveč in sem se pač nehala tehtati… hja, naj se mi tehtnica najprej opraviči za takšno številko! 🙂

 

Naenkrat so mi bila oblačila iz moje omare preozka, začela sem nositi elastične hlače z gumico in ohlapne bluze. Skratka –  obupala sem tudi nad garderobo. Takrat sem zasledila akcijo Linea Snelle “Zavrti kolo sreče” in se prijavila na brezplačni posvet. Prijazne terapevtke so me poklicale in mi določile termin čez nekaj dni. Ko pa je prišel dan posveta, sem bila že čisto negativno nastrojena. Pa kaj mi je tega treba, da mi bo nekdo »solil pamet« z raznimi prehrambenimi dopoplnili za hujšanje in podobnimi zadevami?!

Vendar sem se vseeno odločila, da grem in se osebno prepričam…
V centru Linea Snella Maribor me je prijazno sprejela Melita, vodja centra. In mi že v štartu povedala, da program Linea Snella ne vključuje nobenih tablet in prehranskih dopolnil za hujšanje. Ker me je zanimalo več, mi je predstavila – zame najprimernejši, program Snelly Star. Spomnim se, da me je že takrat najbolj zamikalo preoblikovanja telesa v Termoslimu in razvajanje v savni Bodywarm. S podpisom pogodbe mi je Melita tudi pisno zajamčila znižanje moje telesne teže na zame najbolj optimalno vrednost in hkrati tudi zmanjšanje skupnega obsega telesa za vsaj 30 cm. In to v le 3-eh mesecih!

Še vedno sem bila zelo skeptična, če je to res mogoče doseči tako preprosto, kot mi je zagotovila. Potem pa sem dobila možnost zavrteti “Kolo sreče”, ki mi je – na moje veliko navdušenje, podarilo glavno nagrado, kar 90% popust!! 🙂 Takrat sem se seveda odločila, da poizkusim.

Pričela sem 2x tedensko obiskovati Linea Snella center…
Prva stvar, ki pa sem jo morala spremeniti, je bil način prehranjevanja, ker sem do takrat jedla, kadar sem pač imela čas. Na začetku se je bilo kar težko navaditi na uravnotežen način prehrane in pa redno pisanje prehranskega dnevnika. Vendar mi je to kmalu postalo samo po sebi umevno.

 

Moram pa povedati, da bi bilo brez vzpodbujanja prijaznih in vedno nasmejanih terapevtk vse skupaj težje. Punce s svojo dobro voljo res poskrbijo za motivacijo, da ti 25-minutna vadba še hitreje mine in se sploh ne zavedaš, kdaj narediš vse vaje, potem pa te tako in tako čaka čas za užitek in razvajanje v Bodywarmu ali pa v grelni blazini.

Po treh mesecih pograma Linea Snella mi je uspelo zmanjšati telesno težo za 10 kilogramov in skupni obseg za 52 centimetrov. Z vadbo sem nadaljevala še 10 tednov, sedaj mi tehtnica kaže dvomestno število manj, obseg telesa pa je 64 cm manjši. In vse to mi je uspelo le s prijetno vadbo in brez velikega odrekanja pri hrani. Dejansko nikoli nisem bila lačna. Ko me sedaj kdo vpraša, kako mi je uspelo toliko shujšati, mu povem, da sem zadela glavni dobitek na lotu, kajti to zame pomeni točno to! Sedaj se končno počutim res izvrstno v svoji koži. Res sem hvaležna vsem terapevtkam v centru Linea Snella Maribor, ki so mi pomagale doseči moj cilj!

Nastja Polše, januar 2018

Gospa Nastja Polše je s pomočjo Linea Snelle izgubila 10 kilogramov in 66 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.12

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!