Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Natalija Potnik

LINEA SNELLA JE BILA VES ČAS MOJA SKRITA ŽELJA… A SEM MISLILA, DA MI, ZARADI BOLEZNI, NE BO USPELO…

Živjo, sem Natalija! 🙂 Moji izzivi z odvečnimi kilogrami so se začeli pred 14-imi leti. Preden sem zbolela, sem imela le 55 kilogramov. Nato pa so mi odkrili tumor v glavi. Sledilo je 5 operacij. V kratkem času sem se, predvsem zaradi hormonske terapije, zredila na kar 92 kilogramov.

Bilo je hudo, počutila sem se, kot bi bila ujeta v tem okroglem telesu. Izgubila sem samozavest, čeprav sem bila vesela, da sem živa in zdrava. Poskušala sem z raznimi dietami, ampak vse je bilo neuspešno.

Gospa Natalija pred preobrazbo

Gospa Natalija pred Linea Snella preobrazbo

Resnično pa se nisem gibala, kaj šele telovadila. Vedno znova sem si govorila, da bom “začela v ponedeljek” in teh ponedeljkov je bilo vsako leto veliko. 🙂 Enostavno nisem vedela, kako začeti…

Linea Snella je bila ves čas moja skrita želja…
In se mi je uresničila – z darilnim bonom, ki sem ga prejela za rojstni dan! 🙂


Povem vam, da je bil to zame na začetku kar šok. Zavedala sem se namreč, da se bom morala končno začeti tudi gibati, telovaditi. Tega pa prej v svojem življenju nikoli nisem počela. Prvega, brezplačnega posveta me je bilo kar malo strah. Priznam, da so bili prvi obiski zame zahtevni, ker so me po njih malo bolele mišice, ki so vsa leta pretežno počivale. Že po nekaj obiskih pa mi je, s pomočjo prijaznih Snelly terapevtk, uspelo telovadbo celo vzljubiti. Poleg tega so mi terapevtke s strokovnimi nasveti pomagale tudi pri ureditvi pravilne prehrane. Tako se sedaj prehranjujem zdravo, brez velikega odrekanja in – kar je najboljše, brez velikih težav.


Vedno sem mislila, da mi, zaradi moje bolezni, ne bo uspelo…

Ampak z Linea Snello mi je! Že po slabih dveh mesecih sem izgubila 7 kilogramov in pridobila veliko samozavesti. Uživam, ko pridem v center Slovenj Gradec in se družim s terapevtkami. Ob tem pa končno tudi uživam v zmerni in ciljno usmerjeni vadbi!

Vsaki, ki je še v dvomu, polagam na srce, da naj gre in poskusi. Zagotovo vam bo uspelo! Tako kot je meni!

Moja zgodba pa se še nadaljuje. Vam torej kmalu sporočim svoj končni rezultat! 🙂

Natalija Potnik

Gospa Natalija Potnik je, s pomočjo Linea Snelle, v slabih 2-ih mesecih izgubila že 7 kilogramov in 38 centimetrov skupnega obsega! Program pa še nadaljuje. Čestitamo!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA