Jeseni "ČRNI PETEK" vam prinaša izjemen, kar 50% popust! Ujemite le 7 dni neverjetne ponudbe v 9-ih centrih Linea Snella! Rezervirajte še danes svoj brezplačen posvet.

Natalija Škrinjar

“Nekaj moram narediti do 50. rojstnega dne, saj nisem “stara mama”. In to še nekaj časa ne želim biti!

Sem Natalija Škrinjar, ženska na pragu “abrahama”.

Z odvečnimi kilogrami se borim že celo življenje. Že od malih nog sem bila namreč bolj obilna. Moja največja razvada so bile sladkarije in prav zares ne maram nobenih telesnih aktivnosti. Od kar pomnim, je moja teža nihala in moje »normalno stanje« je bilo “na dieti”.

Gospa Natalija pred preobrazbo

Misel na to, da bi v 50-ta vstopila kot “stara mama” me je strašila

Razlog za moje zadnje pridobivanje teže so bili stres, 12 urno sedenje za računalnikom in stalno tekanje naokoli, da je bilo poskrbljeno za vse okoli mene. Pozabila pa sem poskrbeti tudi zase. In ob vsem naštetem, se je pričela tudi menopavza. Moje telo se je začelo še bolj spreminjati. Brez težav sem uspela pridobiti 10 kilogramov in počutila sem se grozno.

Poskusila sem z različnimi dietami, s katerimi mi je uspelo izgubiti 2-3 kilograme, ki pa so se zelo hitro vrnili. Glede na to, da letos praznujem 50. rojstni dan, me je misel na to, da bi v 50-ta vstopila kot stara mama, preprosto strašila.

In potem sem se odločila, da se posvetim tudi SEBI…

Gospa Natalija med vadbo v Thermoslimu

Razmišljala sem… “Nekaj moram narediti do 50. leta, saj nisem “stara mama” in še nekaj časa ne želim biti!” In takoj, ko so se končno ustvarili pogoji, da to lahko dosežem, in se za spremembo posvetim tudi sebi, sem Snelly terapevtki Heleni povedala, da prihajam v Linea Snello.

Moj cilj je bil, da do 50. leta tehtam 60 kilogramov (takrat sem jih imela 67) in vpisala sem se na v Snelly Star program. Priznam, da je bil začetek zame kar malo strašljiv…

Gospa Natalija je izbrala program “zajamčene izgube centimetrov” – Snelly Star

Vadba se mi je zdela naporna, savna prevroča, vse mi je šlo na živce, enostavno sem se zlomila in obupala. Toda Helena me je vseeno prepričala, da se vrnem.

Pred Linea Snella preobrazbo sem vase “vrgla” prav vse…

Uravnotežena prehrana mi je predstavljala največji izziv, saj sem do takrat jedla le en ali dva obroka na dan, v katerih sem vase “vrgla” prav vse… Po novem sem morala jesti pet obrokov dnevno, kar mi je bilo težko, zato sem si morala nastaviti opomnik, da sem se spomnila, da moram jesti. Imela sem občutek, da moji možgani sploh ne zaznajo sitosti.

Vadba je postala zabavna…. čokolada pa je ostala dovoljena 🙂

V prvih 2 mesecih sem uspešno izgubila 5 kilogramov in se navadila na drugačno prehrano. Ker nisem ljubiteljica kuhanja, sem večino časa le gledala, na kakšen način preživeti čim manj časa okoli štedilnika. Tako sem ugotovila, da so solate zame idealna rešitev. Sveža zelenjava me je tako navdušila, da je zdaj (začuda) prav solata moja najljubša jed.

Takoj na začetku sem kupila čokolado, za primer »krize«, vendar je nisem niti pogledala, pravzaprav sem na njo čisto pozabila. Čeprav je čokolada v zmernih količinah ostala dovoljena. 🙂

Gopa Natalija v 50. leta vstopa PREROJENA

Želenih 60 kilogramov sem dosegla kar mesec dni pred svojim zastavljenim rokom!

Zadnja 2 kilograma sta šla sicer najtežje. Želenih 60 kilogramov sem dosegla kar mesec dni pred svojim zastavljenim rokom!! In takrat se je zgodil “čudež”. Čeprav sem redno jedla in nikoli nisem bila lačna, se je številka na tehtnici spustila in v nekem trenutku sem dosegla celo 58,8 kilogramov.

Tako sem v Linea Snelli izgubila 8 kilogramov in 68 centimetrov skupnega obsega.

In ja – tudi vadbo sem sčasoma vzljubila. Čeprav mi vsi govorijo, da sem sedaj »preveč suha«, sama tega žal ne morem zaznati. Verjetno bom sebe, zaradi preteklih težav z uravnavanjem telesne teže, vedno doživljala kot »bolj debelo«. Sem pa presrečna, da sem dobila nazaj svoj pas, ker sem mislila, da sem ga za vedno izgubila.

Kot otrok pričakujem poletje in kratka krila…

Sem resnično zadovoljna in kot otrok že prav nestrpno pričakujem poletje in vsa tista krila in obleke, ki jih bom lahko nosila, čeprav sem mislila, da se to nikoli več ne bo zgodilo. Veselim se, da se bom tudi poleti v svoji koži ponovno počutila dobro. Veselim se svojih 50-ih!! 🙂

Po novem komaj čaka poletja, ki ga bo sproščeno uživala v kratkih oblekam in krilih

Najlepša hvala terapevtkam, ki so te mesece trpele moje “cviljenje in pritoževanje”, predvsem pa hvala Heleni, ki mi ni pustila, da obupam!

Srčno priporočam! 🙂

Gospa Natalija Škrinjar je, s pomočjo Linea Snelle, izgubila 8 kilogramov in 68 centimetra skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA