Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Nataša Rajh – 1.del

“Vpis v Linea Snello je bila najboljša možna naložba do sedaj!”

Preizkusila sem veliko diet, a zmeraj mi je zmanjkalo motivacije. Vztrajala sem mesec, dva, največ tri in potem sem bila ponovno na stari poti ter pridobila vse izgubljene kilograme nazaj ali pa pridobila še kakšnega dodatnega.  Pri Linea Snelli vztrajam že peti mesec in moram reči, da motivacija še niti malo ni padla.

Nataša pred preobrazbo v Linea Snelli

In kako se je vse začelo…

Na Facebook-u sem zasledila stran Linea Snelle in kar nekaj čas sem oklevala, preden sem se odločila za brezplačen posvet. Na brezplačnem posvetu v centru Linea Snella Šenčur sva se s terapevtko Tjašo pogovorili o zgodovini moje telesne teže, prehranjevalnih navadah, predstavila mi je njihove pakete in opravila meritve telesa.

Ko sem videla rezultate meritev in analizo stanja, sem se zavedala, da je potrebno nekaj ukreniti. Tako sem zagrabila priložnost, ki se mi je ponudila in se vpisala v program. Za prehrano sem bila prepričana, da ne bo težav in da se prehranjujem ok, a sem po enotedenskem pisanju dnevnika (zapisovala sem si, kaj jem in kdaj) ugotovila, da se motim.

Nataša med analizo telesne sestave… rezultati so že vidni 🙂

Predvsem sem imela premalo obrokov in zaužila sem čisto premalo zelenjave. Danes, ko sem osvojila koncept uravnoteženega prehranjevanja, si ne predstavljam, da ne bi imela pet obrokov na dan.

Najbolj mi je všeč, da se ne rabim odrekat nobeni hrani, kot so npr. pizza, sladice ipd., ampak samo pazim, da jem (v čim večji meri) kakovostno, polnovredno hrano, v manjših količinah in v ustreznih razmakih.

Uf, čas je za NOVE kavbojke! 🙂

V Linea Snelli vadim 2 krat tedensko pod budnim očesom terapevtk, ki me usmerjajo k pravilnemu izvajanju vaj, skrbijo za dobro voljo ter za motivacijo. S pomočjo Linea Snella sem izgubila že 14 kg in 81 cm obsega telesa, pa nisem še niti na polovici zakupljenega programa! 🙂

Takole izgleda Nataša po polovici opravljenega programa v Linea Snelli

Izboljšalo se mi je počutje, nisem več tako utrujena, imam veliko več energije za vsakdanja opravila. Največja motivacija za naprej pa je enkraten občutek ob tem, ko srečam osebe, ki jih že nekaj časa nisem videla in prvo vprašanje, ki mi ga postavijo, je: “KAJ DELAŠ, DA SI TOLIKO SHUJŠALA?!” ali pa: “SPLOH TE NISEM PREPOZNALA!” 🙂

Za konec lahko rečem le, da je bila – oz. je, to najboljša investicija do sedaj in mi ni niti malo žal, da sem se vključila v Linea Snello.

Zelo priporočam!

Nataša Rajh

Gospa Nataša Rajh je – s pomočjo Linea Snelle, izgubila že 14 kilogramov in 81 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA