Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Nina Vasle

“Pravijo mi “NOVA Nina” – in to tudi sem!”

Živjo! Moje ime je Nina. Zadnja leta sem se konkretno borila s kilogrami. Mučila so me stalna nihanja gor in dol – dokler niso šli kilogrami samo še navzgor. Vseeno pa se nisem pretirano obremenjevala s svojim videzom in tudi zdravstvenih težav (za enkrat) še nisem imela…

Le še spomin na “težje” dni…

Preobrat v glavi sem doživela, ko sem gledala slike iz svojega 30. rojstnega dne… sama sebe nisem prepoznala!

Enostavno se nisem mogla sprijazniti z dejstvom, da sem to jaz in da tako izgledam. Rekla sem si stop – dovolj! Pisala sem v Lineo Snello, kjer sem se naročila na brezplačen posvet.

Vodja centra Celje, Nina, me je vprašala, kateri je moj največji izziv… hja, preprosto – to sta bila pomanjkanje motivacije in samodiscipline. Po poglobljenem pogovoru in analizi stanja nisem oklevala in sem (lani novembra) takoj začela s programom

Nina med izvajanjem individualno sestavljenega programa vadbe v Thermoslimu

Kljub hitro vidnim rezultatom, sem imela prvi mesec kar krizo…

To pa zaradi vseh sprememb, ki so se začele dogajati v mojem življenju. Če takrat ne bi imela zveste podpore in motivacije terapevtk v centru, bi ponovno obupala in nadaljevala s svojimi starimi, destruktivnimi smernicami.

Nina s svojo zvesto podporno ekipo – terapevtkami centra Linea Snella Celje

Ja, Nina, Andreja in Vita so res sončki, ki ti s svojo pozitivno energijo obrnejo še najbolj slab dan na lepše.  S svojimi nasveti in strokovnostjo te znajo spet usmeriti na pravo pot, tudi takrat, ko kdaj nisi preveč zadovoljen s svojim rezultatom.

Nina med vadbo na Thermobiku

Danes, po letu programa, sem prišla iz konfekcijske številke 46 (XXL) na konfekcijsko številko 36 (S)!! 🙂

Še lani sem jokala, da nimajo dovolj velike bunde. Zdaj pa vam lahko ponosno povem, da sem jo letos kupila celo na otroškem oddelku. Prvič v življenju sem si kupila tudi škornje, ki mi segajo nad koleno. Končno jih namreč lahko spravim čez meča!! 🙂

Nina po preobrazbi – ponosna nase in kar 40 kilogramov lažja!

Obisk centra Linea Snella Celje je bila ena izmed najboljših odločitev v mojem življenju. Ponosna sem nase in na to, kar sem v tem letu dosegla. Nisem spremenila samo videza, ampak tudi življenjski slog in miselnost.

Odziv okolice je fenomenalen… ko me končno prepoznajo, mi pravijo »nova Nina« – in to tudi sem! 🙂

Toplo priporočam vsem, ki ste pripravljene na življenjsko spremembo!

Nina Vasle

Pred in po Linea Snella preobrazbi

Gospa Nina Vasle je – s pomočjo Linea Snelle, v natanko letu dni izgubila že 40 kilogramov in 206 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA