Nina Vidmar

V centru za hujšanje in oblikovanje telesa Linea Snella Vrhnika vsakodnevno spreminjamo življenja naših obiskovalk. Pomagamo jim odpraviti odvečne kilograme in celulit, preoblikovati postavo in vzpostaviti odlično počutje.

Naša obiskovalka, ga. NINA VIDMAR, je ena tistih, ki je sebi in okolici dokazala, da je mogoče s strokovnim, celostnim pristopom in obilico pozitivne energije doseči zares izjemne rezultate. Preberite si njeno zgodbo o uspehu.

Ga. Nina, kakšen je bil vaš življenjski slog, preden ste se vpisali v program Linea Snella?
Živela sem dokaj hitro in predvsem neaktivno. V ospredje sem postavljala druge, na sebe in svoje potrebe pa dostikrat pozabljala. Sčasoma sem postala zagrenjena in lahko rečem tudi zelo nezadovoljna sama s seboj in drugimi.

Kaj vas je prepričalo, da ste začeli hujšati v centru Linea Snella Vrhnika?
Prvi pogovor s terapevtko. Program je predstavila realistično, brez olepševanj in mi jasno povedala, kaj lahko pričakujem. Odkrita beseda je imela glavno težo. Kljub temu, da sem imela pomisleke v smislu ali bom zmogla predpisane vaje, sem se odločila takoj.

Kakšni so bili vaši cilji, ko ste se vpisali v program?
Po pravici povedano kar visoki. Sicer smo se dogovorili za znižanje teže na –20kg oz. na 70kg v 70 terapijah, vendar sem jaz vseskozi imela v mislih –30kg. Poleg tega sem si želela izboljšati kondicijo, pridobiti fizično moč in predvsem izboljšati prehranjevalne navade. Predno sem začela z obiskovanjem LS so na mojem jedilniku prevladovale predvsem sladkarije.

Katere navade ste morali spremeniti v času izvajanja programa in ali je mogoče živeti tako naprej?
Praktično sem spremenila celoten način življenja. Naj izpostavim najbolj drastične:
– redna telesna aktivnost vsaj 3x tedensko
– naučiti sem se morala jesti počasi in manjše obroke
– sladkarije omejiti na minimum – ukiniti večerne prigrizke in odpovedati se OH po 16h
– predvsem pa poslušati svoje telo
Na začetku sem imela kar nekaj težav, da sem vpeljala vse te spremembe v vsakdanjik, vendar mislim, da je tak način življenja povsem sprejemljiv in mi ne bo povzročal težav v prihodnosti.

V kolikem času ste opazili prve rezultate? Koliko vam je uspelo shujšati?
Rezultati so bili opazni dokaj hitro. Že po prvem mesecu se je moje počutje občutno izboljšalo, kilogrami in centimetri pa so tudi hitro kopneli. Vizualno pa so bili rezultati vidni po 3 mesecih. Do sedaj sem shujšala 33kg, upam pa še na kak kilogram manj.

Katere terapije so vam predpisali v času hujšanja?
Vadila sem v Thermoslimu in Thermobiku, v kombinaciji z Bodywarmom. Koristila sem tudi 10 terapij ultrazvoka – kavitacije.

Kakšna je skrivnost vašega uspeha?
VELIKA ŽELJA PO USPEHU, SAMODISCIPLINA in VZTRAJNOST. Našla sem način hujšanja, ki meni osebno najbolj odgovarja in katerega lahko ponazorim s pregovorom; za zajtrk jej kot kralj, kosi kot princ in večerjaj kot siromak. Večerje so pri meni resnično siromašne in brez OH. Poleg tega mislim, da ima velik delež tudi redno gibanje; to pomeni, da poleg vadbe v Linea Snelli vsak prosti čas izkoristim za kakšno obliko športne dejavnosti.

Kaj vam je bilo najbolj všeč v Linea Snelli?
Praktično vse. Pozitiven in prijazen odnos do strank, vrhunski pristop k delu, odkrita beseda ter občutek, da ti nekdo resnično stoji ob strani in na katerega lahko računaš v kriznih trenutkih.

Ali se je spremenilo vaše življenje tudi kako drugače razen v konfekcijskih številkah?
Seveda, sedaj lahko rečem, da sem se ponovno našla. Začela sem na novo živeti, uživati v vsakdanjih stvareh, pridobila pa sem tudi psihično moč, tako da se lažje spoprijemam z izzivi, ki mi jih prinaša življenje. Tudi nakup oblačil, ki mi je predstavljal v preteklosti muko, mi je sedaj v veliko veselje. Iz konfekcijske št 46/48 sem pristala na 34/36.

Katero obdobje je bilo najtežje za vas?
Težko bi rekla, katero obdobje je bilo najtežje, saj sem tekom 7 mesecev imela kar nekaj kriznih trenutkov. Začetek mislim, da je bil kljub vsemu najtežji. Priznanje sami sebi, da potrebujem pomoč in tako drastična sprememba tako jedilnika kot tudi vsakdanjika res ni mačji kašelj.

Kako rezultate vzdržujete in ali vam pri tem pomaga Linea Snella?
Držim se načela; pojej ravno toliko kolikor potrebuješ. To pomeni, da jem večkrat na dan, saj se le tako lahko izognem prenajedanju. Ravno tako je del vsakdanjika gibanje. Linea Snella ima pri tem še vedno precejšno vlogo.

Kako vas je sprejemala okolica prej in kako sedaj?
Nikoli nisem imela problemov z okolico, kljub moji debelosti. Vendar vseeno čutim, da na mene gledajo drugače in me tudi bolj sprejemajo. Res prijeten občutek.

Kako se sedaj prehranjujete in kolikokrat na teden se gibljete?
Prehranjujem se normalno; jem mešano hrano s poudarkom na zelenjavi in sadju. Večerje so še vedno skromne (jogurt ali solata), gibanje pa je postalo del vsakdana. 2x tedensko obiskujem center Linea Snella Vrhnika, ostale dneve pa sama doma telovadim, vadim na orbitreku, ob vikendih pa, če le dopušča čas, hodimo v naravo.

nina

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!