Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Nuša Derenda

Gospa Nuša, zakaj ste se odločili za Linea Snello?

Kljub dokaj redni športni aktivnosti sem želela, da bi bila moja postava še bolj izoblikovana. Z leti večina žensk težje izgubi kakšen odvečen kilogram. Ker pa je moj urnik zelo poln, sem želela vadbo, ki je tudi v kratkem času intenzivna, vendar zelo učinkovita. V centrih Linea Snella eksluzivno nudijo nakup konkretno zajamčenega rezultata. Nisem želela vrste različnih vadb ali v naprej določenih vprašljivo učinkovitih programov, temveč prilagodljiv program, s katerim lahko dosežem svoj zastavljeni cilj hitro, udobno in brez večjih odrekanj. Vse to sem našla v Linea Snelli.

Kakšen program torej obiskujete v centru Linea Snella?

V Linea Snelli so se posvetili mojim konkretnim željam, potrebam in telesni pripravljenosti. Obiskujem nov >>Snelly Star program<<, ki vključuje vse najsodobnejše terapije, ki so trenutno prisotne na trgu, so količinsko in vsebinsko neomejeni, edino merilo je končni rezultat! Odlično je, da lahko kupim svoj končni, zajamčeni rezultat in koristim toliko in tisto, kar dejansko potrebuje moje telo.

Pevka Nuša Derenda je dolgoletna obiskovalka centrov LINEA SNELLA

Pevka Nuša Derenda je dolgoletna obiskovalka centrov LINEA SNELLA

Kakšni so rezultati?

Verjamete ali ne, že po prvih obiskih sem se počutila odlično in izgubila tudi prve centimetre. Kombinacija najučinkovitejših pristopov, celostnega svetovanja in spremljanja napredka daje odlične in hitre rezultate. Že po prvem delu programa me razveseljuje zmanjšan obseg na kritičnih predelih telesa, znižana telesna teža, izboljšan tonus in svilnata, čvrsta koža. Hkrati sem uspešno nadgradila svojo psihofizično kondicijo, ki je bistvena za delo, ki ga opravljam.

Tudi Nuša Derenda redno vadi v Thermoslimu

Pevka Nuša Derenda je dolgoletna obiskovalka centrov LINEA SNELLA

Kako vam uspeva, da kljub številnim aktivnostim ohranjate toliko energije ter zdrav in lep videz?

Z vključitvijo v program sem se predvsem še bolj posvetila sebi. Rezultate dosegam s pravilno prehrano in gibanjem. Vzamem si čas zase. Napredek je dosežen tudi zahvaljujoč osebnim terapevtkam, ki me vodijo, spremljajo moje rezultate in prilagajajo program mojemu precej zahtevnemu življenjskemu slogu. Sedaj resnično uživam v svojem ženskem telesu.

Bi priporočili obisk centra Linea Snella tudi svoji prijateljici?

Seveda! Programi v Linea Snelli nudijo tisto, kar sodobne ženske potrebujemo – individualno in časovno prilagojen pristop, primerno ceno, želeno formo in zajamčen končni rezultat!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA