Iris Pečar

“Tokrat sem se odločila, da bom nekaj obljubila SEBI!”

Sem Iris in stara sem 34 let. S težavami s težo sem se borila verjetno že od osnovnošolskih dni.  Kot najstnica sem želela nositi tip oblačil, ki so jih nosile moje sovrstnice, vendar si tega žal nisem mogla privoščiti.

Pred 3mi leti je moja tehnica pokazala trimestno številko, 108 kg, in takrat klik v glavi: Opa nekaj je treba spremeniti! Nisem bila zadovoljna sama s seboj in nisem bila zadovoljna, ko sem se pogledala v ogledalo. V svoji koži se preprosto nisem počutila dobro.

Iris pred preobrazbo v Linea Snelli

Preden sem pričela s programom Linea Snella, nisem nikoli imela reda pri prehrani. Jedla sem takrat, ko sem imela čas, oziroma ko sem si pač vzela čas. Včasih je bilo to dvakrat ali trikrat na dan, največkrat pa samo enkrat. Zajtrka nisem jedla nikoli! Zjutraj je bila na meniju samo sladkana kava z mlekom. Potem pa do poznega popoldneva največkrat nič. Kilogrami pa so se seveda samo nabirali.

Le še spomin na “težje” dni

Značajsko sem realen človek, ki z obema nogama stoji trdno na tleh. Analiziram in načrtujem skoraj vsako svojo potezo. Vedno držim dano besedo in tokrat sem se odločila, da bom nekaj obljubila SEBI in seveda obljubo držala. In to sem tudi storila. Brez veliko razglabljanja s prijateljicami, sodelavci, domačimi itd. To je bila samo moja odločitev!

Po spletu sem zasledila program Linea Snelle, ki se mi je zdel drugačen od vsega že videnega. Všeč mi je bilo tudi to, da sta pristop in vadba res individualna.

Ob prvem obisku centra mi je bilo kaj kmalu jasno, kaj bo največja težava – navade s prehranjevanjem. Terapevtke so mi predstavile program vadbe in povedale kaj, kdaj in kako se je potrebno prehranjevati… torej, katera živila naj izbiram in za katera je bolje, da se ne znajdejo na mojem jedilniku.

Moja navada enega obroka na dan se je spremenila v pet manjših obrokov na dan in veliko tekočine, vode. Na primer sladkano kavo sem zamenjala z nesladkano, “bela živila˝ (bela moka, testenine, beli kruh…) sem zamenjala za živila iz polnozrnate ali pirine moke. In seveda mlečno čokolado sem zamenjala za črno… ja, tudi sladkarije lahko jem! 🙂

Iris pred individualno sestavljeno vadbo v Thermoslimu

Na prvem mestu je bila zame pomembna sprememba načina prehranjevanja. Druga sprememba je bila vnesti v vsakdanjik več rednega, funkcionalnega gibanja. Na začetku se mi je zdelo vse skupaj kar težko, nato pa je vse skupaj postalo navada, vsakodnevna rutina. In to dobra! In moja pot še ni končana… 🙂

Iris po vadbi

In moji dve terapevtki?… hehe … Priznam, da sem se kar navezala na obe. Nepopustljivi, ko ga “polomim”, veseli, ko gre vse po planu, vedno pa nasmejani. Hvala za vajin trud in koristne nasvete!  

PS: In kdaj se človek zave, da si ni več podoben? Naj vam zaupam, kaj se mi je zgodilo…
Ko sem šla pred kratkim na potovanje, mi policist na mejni kontroli ni verjel, da sem na sliki v potnem listu res jaz. Zaplet smo rešili tako, da sem policistu pokazala slike iz telefona za obdobje dveh let in obljubila, da si uredim novo sliko. 🙂

Spremembe:

  • osvojila sem zdravo, uravnoteženo prehranjevanje
  • začela sem se gibati, tudi izven programa Linea Snella
  • počutim sem popolnoma prerojeno 🙂
  • Teža prej: 108 kg
  • Teža sedaj: 76 kg
  • Konfekcijska številka hlač prej: 52
  • Konfekcijska številka hlač sedaj: 40
  • Izguba centimetrov: 172 cm
  • Izguba kilogramov: 32 kg
  • Moja preobrazba pa še ni zaključena, saj program še obiskujem

Iris Pečar

Gospa Iris Pečar je – s pomočjo Linea Snelle, izgubila že 32 kilogramov in 172 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA