Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Petra Kermavnar

Ga. PETRA KERMAVNAR, obiskovalka centra za hujšanje in oblikovanje telesa Linea Snella Vrhnika je z nami delila svojo zgodbo o izgubi kilogramov. Preberite si kako je z metodo Linea Snella postala samozavestnejša, polna energije ter uspešno in zdravo preoblikovala svoje telo in način življenja.

Ga. Petra, kakšen je bil vaš življenjski slog, preden ste se vpisali v program Linea Snella?
Preden sem pričela s programom Linea Snella, nisem nikoli imela nekega reda pri prehrani. Jedla sem takrat, ko sem imela čas. Včasih je bilo to dvakrat ali trikrat na dan, včasih pa le enkrat in takrat preveč. Zajtrka nisem jedla skoraj nikoli! Tudi telovadila sem, vendar sem vedno našla kak izgovor, da mi ne bi bilo treba. Ali je bilo to slabo vreme ali pa učenje… Kilogrami pa so se seveda samo nabirali.

Kaj vas je prepričalo, da ste začeli hujšati v centru Linea Snella Vrhnika?
Med listanjem revije Lepa&Zdrava sem naletela na članek o centrih Linea Snella, kjer je bila poleg prijava za nagradno igro. Rekla sem si, da zagotovo ne bom izžrebana in brala revijo dalje. Vendar me je poklicala sestrična, ki je ravno tako videla prijavo v reviji in me prepričala, naj prijavim. Poskusiti pač ni greh. Tako sem se prijavila in bila izžrebana. 🙂

Kakšni so bili vaši cilji, ko ste se vpisali v program?
Predvsem sem želela zmanjšati telesno težo in preoblikovati postavo.

Katere navade ste morali spremeniti v času izvajanja programa in ali je mogoče živeti tako naprej?
Na prvem mestu je bila sprememba načina prehranjevanja. Več časa sem morala tudi posvetiti športu. Na začetku bilo težko, nato pa vse skupaj postane navada. In to dobra. Absolutno je mogoče tako živeti naprej, saj je boljše kot prej. In zdi se mi, da imaš kar več energije.

V kolikem času ste opazili prve rezultate? Koliko vam je uspelo shujšati?
Po dveh do treh tednih so se že pokazali prvi rezultati. Nato pa so bili rezultati iz tedna v teden boljš. Na koncu mi je uspelo izgubiti 10 kilogramov v treh mesecih!

Katere terapije so vam predpisali v času hujšanja?
Izvajala sem vaje v Thermoslimu in na Thermobiku, po koncu vaj pa je sledilo še sproščanje v Bodywarmu.

Kakšna je skrivnost vašega uspeha?
Skrivnosti ni! Za uspeh so zaslužne terapevtke v salonu, ki so me ves čas spodbujale in mi dajale koristne nasvete. Tudi sama sem pridno telovadila, pa še fant me je ves čas spodbujal.

Kaj vam je bilo najbolj všeč v Linea Snelli?
Všeč mi je bil nasmejan in prijazen kolektiv ter prijetno vzdušje v salonu (dišave, glasba, rože…).

Ali se je spremenilo vaše življenje tudi kako drugače razen v konfekcijskih številkah?
Sedaj sem mnogo bolj samozavestna in polna energije! Ko me kdo pohvali, kako lepo sem shujšala, pa dobim še dodaten zagon.

Katero obdobje je bilo najtežje za vas?
Najtežje sem se navadila na 5 dnevnih obrokov. Sicer pa kakšnih težkih obdobij nisem imela.

Kako rezultate vzdržujete in ali vam pri tem pomaga Linea Snella?
Rezultate vzdržujem s pravilno prehrano in z rekreacijo. Zaenkrat v center Linea Snella ne hodim, morda pa ga bom zopet obiskala čez kakšno leto.

Kako vas je sprejemala okolica prej in kako sedaj?
Okolica me je vedno sprejemala pozitivno in me tako sprejema še vedno. Razlika je le v tem, da me ljudje večkrat pohvalijo, kako lepo sem shujšala.

Kako se sedaj prehranjujete in kolikokrat na teden se gibljete?
Prehranjujem se petkrat na dan, po malo in veliko več pijem. Gibljem se vsaj dvakrat na teden, veliko kolesarim in se sprehajam s fantom.

PETRA KERMAVNAR

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA