Petra Zupanc

NE, NISMO ZABOJNIKI ZA BIOLOŠKE ODPADKE!!!… ALI – KAKO PONOVNO OBLEČI KOPALKE IZPRED 11-IH LET… 🙂

Moja zgodba je podobna zgodbi mnogih žensk. Sem ponosna mamica dveh otrok. V času vsake nosečnosti sem se precej zredila. Po porodu mi je uspelo izgubiti nekaj kilogramov, vsakokrat pa mi jih je ostalo še deset. Ne glede na vse diete in telovadbo se jih nisem mogla znebiti, pač pa mi jih je z leti uspelo še nekaj pridobiti. Za vse to je bila kriva predvsem neurejena prehrana. Za zajtrk sem običajno pila sladko kavo z mlekom in pojedla kos sadja. V službi pogosto nisem malicala ali pa je bila moja malica nezdrava. Običajno sem prišla domov sestradana kot volk. Temu primerne so bile tudi velike porcije za kosilo. Popoldan ali ob večerih sem si pogosto privoščila še dodatne nezdrave priboljške. Ko sem pripravljala hrano za moja otroka, sem spotoma hitro še kaj pojedla. Če kateri od otrok ni pojedel do konca… ja, točno tako, sem pojedla jaz. Vsemu napisanemu je sledila seveda še večerja. Takrat sem bila mnenja, da ne jem veliko in bila začudena, ker mi od prejšnjega poletja do naslednjega moja oblačila niso bila več prav… Občasno sem se odločila za katero od diet, a nisem dolgo zdržala. Vedno sem našla kakšen izgovor. Tako sem delala kar 10 let!

Petra Zupanc prej

Za Lineo Snello sem slišala in videla reklame, a sem bila glede njenega programa in obljubljenih rezultatov skeptična. Globoko v sebi pa me jemikalo in grizlo… kaj pa če je res, kar pišejo… Nekega večera sem tako na spletu opazila, da imajo v centrih LInea Snella pomladno akcijo. Ponovno sem prebrala nekaj zgodb o uspehu in odločitev je padla – prijavila sem se na brezplačni posvet. Bila sem presenečena, ker sem že naslednji dan prejela klic in se dogovorila za termin posveta. Komaj sem čakala, da je prišel ta dan. Bila sem trdno odločena, da je napočil trenutek za mojo preobrazbo! V centru Linea Snella v Šenčurju pri Kranju so me Snelly terapevtke toplo sprejele. Terapevtka Urša me je povabila v pisarno na pogovor. Zelo odkrito in sproščeno sva se pogovorili o tem, kdaj sem se zredila, o mojih prehranskih navadah (brez izgovorov: saj sploh ne pojem toliko), gibanju, o moji zgodovini hujšanja. Pika na i so bile meritve in analiza sestave telesa. To je bilastreznitev, tisto, kar je prispevalo k moji odločitvi, da zaupam Linea Snelli. 

Petra Zupanc - prej 1

In tako se je začelo zares! Terapevtka Urša mi je sestavila odličen program vaj, ki so pri vadbi v Thermoslimu preoblikovale moje telo. In s ponosom lahko povem, da so se le te sedaj že večkrat spremenile v težjo različico, saj sem pridobila tako na kondiciji kot na moči. Poleg vadbe v Thermoslimu, sem kar nekaj kapelj znoja pustila tudi na Thermobiku. A ko človek ve, zaradi kakšnega cilja se trudi ter iz obiska v obisk vidi rezultate, takrat je ves trud poplačan! Sploh pa razvajanje v Bodywarmu po vadbi poskrbi, da se še dodatno veseliš vsakega naslednjega obiska. Vibracijska vadba je poskrbela za odličen tonus mojih mišic, kavitacija je »stopila« še tiste najbolj trdovratne maščobne blazinice, bodywrapping v kombinaciji s pressoterapijo pa je poskrbel, da je kljub hitri izgubi kilogramov in centimetrov moja koža ostala lepo napeta in čvrsta. Ja, kar pester nabor terapij je že za mano in priznam, da prav vsaki od njih uživam!

S terapevtko sva pošteno prevetrili tudi moje prehranske navade in tako je moja prehrana postala bolj zdrava in uravnotežena. Zdaj redno jempetkrat na dan, obrokov ne izpuščam. V službo si nesem vrečko s hrano in tako preprečim napade volčje lakote ob povratku domov. Ker nisemzabojnik za biološke odpadke, sem nehala jesti hrano, ki jo pustita otroka. Prav tako ne čutim potrebe po nezdravih prigrizkih med obroki. Pijem nesladkano črno kavo, čaj in vodo. Vse kar se mi je prej zdelo »znanstvena fantastika«, je sedaj brez napora del mojevsakodnevne rutine. Je bila sprememba težka? Ne, ni bila, saj sem bila odločena, da tokrat ne popustim! Poleg tega pa so Snelly terapevtke ves čas bedele nad mano, me spodbujale in poskrbele, da motivacija ni upadla. Pri tovrstnem načinu prehrane mi je všeč predvsem to, da lahko resnično vse jem. Po kosilu si občasno, s pravim zadovoljstvom, privoščim tudi kaj sladkega.

Petra Zupanc- potem

V svoje življenje sem vnesla več gibanja. Dvakrat na teden telovadim doma, dvakrat ali trikrat tedensko pa telovadim v centru Linea Snella pod budnim očesom Snelly terapevtk Andreje, Barbare in Urše. Sedaj vem, da je stavek: “Nimam časa” le izgovor v naši glavi! S pomočjo posebnih, zabavnih tehnik sem s terapevtko tudi ocenila različna področja svojega življenja in si drzno zastavila konkretne cilje, kje vse (poleg nove postave in odličnega počutja) želim spremembe – in tudi tam se že dogaja!
Zakaj rada prihajam v Linea Snello? Ker mi je pomagala spremeniti življenje, ker me vedno pričakajo nasmejane terapevtke (no, če je potrebno, znajo biti tudi stroge in nepopustljive), ker se med obiskovalkami spletejo pristne vezi in še dodatno spodbujamo druga drugo, Telovadba v tako super vzdušju in pozitivni energiji res hitro mine in tako ugotovimo, da dejansko zmoremo veliko več, kot smo mislile.

Pa moji rezultati? Sedaj Linea Snello obiskujem šesti mesec. V tem času mi je uspelo izgubiti 23 kilogramov in 141 centimetrov obsega. Izkonfekcijske številke 46 sem prišla na številko 40 (tudi številko 38 mi že uspe obleči ). V omari sem našla enajst let stare kopalke, ki jih sedaj spet lahko oblečem in lahko trdim, da na meni izgledajo mnogo bolje kot prej. V svojem telesu se odlično počutim, imam več kondicije in energije ter sem (skoraj vedno) nasmejana in dobre volje. To so opazili tudi ljudje, ki me poznajo. Domači me na moji poti podpirajo. Prijateljice in sodelavke me sprašujejo, kako mi je uspelo uspešno hujšati, jaz pa jim z veseljem odgovorim, da še nikoli tako enostavno (seveda ob pomoči odličnih Snelly terapevtk – Urša, Andreja in Barbara – HVALA!!!). In če so me pripravljene poslušati, jim povem celo zgodbo!

ZgodbeUspeh_P_01

Gospa Petra Zupanc je s pomočjo Linea Snelle v 6-ih mesecih izgubila 23 kilogramov in 141 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA