Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Lucija Planinšek

“Po preobrazbi sem srečna kot majhen otrok!”

Moje ime je Lucija. Stara sem 41 let in sem mama treh otrok. Že od otroštva sem imela težave s prekomerno telesno težo. Preizkusila sem mnogo diet, vendar vedno pridobila vse kilograme nazaj in še kakšnega »gratis«. Nad svojimi kilogrami sem že skoraj  obupala…

Lucija pred preobrazbo v Linea Snelli…

Nekega dne pa je bila pri meni na obisku prijateljica, ki je dlje časa nisem videla. Bila sem presenečena nad njeno preobrazbo in seveda me je zanimalo, kaj počne, da tako dobro izgleda. Zaupala mi je, da obiskuje center Linea Snella v Slovenj Gradcu. V trenutku sem se odločila, da moram tja tudi sama. Še isti dan sem se prijavila na brezplačen posvet. Sprejela me je terapevtka, ki mi je vse lepo razložila in pritegnila me je že njena pozitivna energija. Skupaj sva naredili »bojni načrt«.

Pravi, da vsakič komaj čaka na vadbo

Prvi rezultati so bili vidni že po 14-ih dneh…
Poleg prvih izgubljenih centimetrov nisem bila več tako zelo utrujena, izboljšala sta se mi tudi prebava in splošno počutje. Na vadbo vedno komaj čakam. Center obiskujem 3x tedensko. Enostavno povedano… program, ambient in ekipa terapevtk so mi prirasli k srcu. Če sem kdaj slabe volje, se jim lahko zaupam. Po drugi strani pa se ob mojih dobrih rezultatih veselijo skupaj z mano. Po vadbi sem vedno polna pozitivne energije, dobro sem razpoložena in počutim se vrhunsko.

Lucija proslavlja izgubljenih 100 cm obsega

V 6-ih mesecih sem izgubila 17 kilogramov in kar 102 centimetra obsega…
Nikoli si nisem mislila, da mi bo to kdaj uspelo. Z Linea Snello mi je! Srečna sem kot majhen otrok 🙂 Postava se mi je preoblikovala in končno se počutim v svoji koži preprosto fantastično. Postala sem optimistična in samozavestna. To opazijo tudi vsi ostali in občutek je čudovit!!

“Nova” Lucija po preobrazbi kar žari…

Hvala, Linea Snelli in predvsem hvala mojim terapevtkam, ki so me bodrile vseh 6 mesecev, da sem dosegla te lepe rezultate. Linea Snello bom obiskovala tudi naprej, saj se v centru počutim super, obenem pa v kratkem času naredim veliko dobrega za svoje telo in dušo.

Lucija s svojimi Linea Snella terapevtkami

Za vse, ki ste v začaranem krogu in želite stopiti iz njega ter napovedati boj odvečnim kilogramom, slabemu počutju in slabim prehranjevalnim navadam – Linea Snella je pravi naslov za vas! 🙂

Srečno!

Lucija Planinšek

Gospa Lucija Planinšek je s pomočjo Linea Snelle izgubila že 17 kilogramov in 102 centimetra skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA