Romana Kos

Naša obiskovalka, ga. ROMANA KOS, se je odločila, da bo v centru Linea Snella Grosuplje preoblikovala svoje telo in prevetrila svoj življenjski slog. Preberite si, kako ji je to uspelo.

Ga. Romana, kakšen je bil vaš življenjski slog, preden ste se vpisali v program Linea Snella?
Moj življenjski slog bi najlažje opisala kot čisto “klasičen”. Razpet med službo, dom in obveznosti. Pri takšem življenjskem slogu za redno prehrano ni časa, še manj pa ga je za telovadbo. Ko končno pride čas za obrok, je na krožniku takoj preveč hrane, da o nepravilnih kombinacijah sploh ne govorimo.

Kaj vas je prepričalo, da ste začeli hujšati v centru Linea Snella Grosuplje?
Predvsem so me prepričala mnenja zadovoljnih strank. Poleg tega me je k hujšanju v Linea Snelli napeljalo to, da sem preizkusila mnogo konkurenčnih zadev, vendar nikjer ni bilo pričakovanih rezultatov. Vsaj ne dolgotrajnih.

Kakšni so bili vaši cilji, ko ste se vpisali v program?
Moji cilji so bili pridobiti lepo postavo in izgubiti vsaj nekaj kilogramov. Vendar moram priznati, da tako dobrega rezultata v tako relativno kratkem času vseeno nisem pričakovala.

Katere navade ste morali spremeniti v času izvajanja programa in ali je mogoče živeti tako naprej?
Spremeniti sem morala način prehranjevanja in gibanja. Novi način, način po sistemu Linea Snella, ni prav nič zahteven, da bi se ga bilo zaradi tega težko držati. Osnova je 5 obrokov in vsaj pol ure gibanja na dan, kar ni nemogoče. Tudi če se kak dan izpusti, ni še nič narobe. Vendar, ko ti pride enkrat v navado, potrebuješ gibanje in zato tudi najdeš način, da ga ohranjaš.

V kolikem času ste opazili prve rezultate? Koliko vam je uspelo shujšati?
Rezultati so se pokazali že kar hitro. Že prvi teden sem izgubila skoraj dve kili in to me je prepričalo. Sledila sem navodilom, imela predpisan način prehrane, gibanja in to je bilo to! Naj poudarim, da sem vse to dosegla brez kakšnih dodatkov, kot so pripravki, tablete proti apetitu, kreme za topljenje maščob… Samo s pravilno prehrano in vadbo v salonu!

Katere terapije so vam predpisali v času hujšanja?
Imela sem jedilnik, na podlagi katerega se prehranjujem še danes. Jedilnik je namreč zelo smiseln in praktično ne prepoveduje ničesar, upoštevati je potrebno le določene zapovedi. Izvajala sem vaje na vseh napravah v salonu, tako na Thermoslimu, kot tudi na Thermobiku. Koristila sem tudi sprostitvene terapije v Bodywarmu in terapije ultrazvoka – kavitacije.

Kakšna je skrivnost vašega uspeha?
Tu ni nobenih skrivnosti, je le dosledno izvajanje navodil.

Kaj vam je bilo najbolj všeč v Linea Snelli?
Všeč sta mi osebni pristop in psihološka podpira. Slednja je mimogrede najpomembnejši dejavnik pri projektih kot sta hujšanje in navajanje na redno gibanje.

Ali se je spremenilo vaše življenje tudi kako drugače razen v konfekcijskih številkah?
Da, zelo! Pazim pri prehrani, vendar ne tako, da bi zaradi tega trpela. Način prehrajevanja, kot ga priporoča metoda Linea Snella, je postal zame enostavno nekaj vsakdanjega. Tudi če se pregrešim, vem, kako bom to popravila. Tudi to, da grem vsa večer (no, skoraj vsak) bodisi na orbitrek ali popoldne na kolo, tenis, da dvigujem uteži, naredim trebušnjake, se mi zdi tako normalno, kot se mi je zdelo včasih normalno na kavču ležati pred televizijo.

Katero obdobje je bilo najtežje za vas?
Z veseljem povem, da ni bilo težkega obdobja. Na začetku je bilo vsekakor mnogo evforije in pričakovanj. Ko so prišli prvi rezultati pa je vse steklo samo od sebe, tako kot tudi mora.

Kako rezultate vzdržujete in ali vam pri tem pomaga Linea Snella?
Rezultate vzdržujem tako, da pazim pri prehrani in se redno gibam. Seveda pa ima še vedno velik delež pri vzdrževanju mojih rezultatov tudi Linea Snella. Vsak mesec namreč hodim na kontrole, poleg tega so mi terapevtke vedno na voljo tudi ob morebitnih težavah ali ob padcu motivacije. Zelo je namreč pomembno, da imaš nekoga, ki ti tudi po doseženem cilju stoji ob strani. To je namreč cilj, ki ne ostane za vedno, če ga ne znaš ohranjati.

Kako vas je sprejemala okolica prej in kako sedaj?
Na vprašanje kako me je okolica sprejemala prej težko odgovorim.Vsekakor pa zdaj z veseljem opažam, da mnogi občudujejo mojo novo postavo in me sprašujejo kako in na kakšen način sem uspela. Mislim, da je to tudi najboljši način, ki dokazuje učinke salonov Linea Snella. Tudi mene je to prepričalo.

Kako se sedaj prehranjujete in kolikokrat na teden se gibljete?
Kot sem že omenila se prehranjujem tako, kot so me naučili v centru Linea Snella Gorsuplje. Jem petkrat na dan, se redno gibam – če že ne vsak dan, pa gotovo vsak drugi dan, od pol ure do uro.

romana

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!