Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

Sabina Štrigl

Najljubša mi je bila izjava sina: “MAMI, TI SI RES CARICA!”

“Živjo! Moje ime je Sabina. In v zadnjih letih sem žal pridobila veliko kilogramov… 

Moja zgodba se je začela 1. aprila leta 2021. Takrat sem, po prebolelem covidu, na tehtnici zagledala številko 91 kilogramov. Kar zamislila sem se… ali sem to sploh jaz?!

Sabina pred Linea Snella preobrazbo

Bila sem brez prave energije, volje, urejene prehrane in za nameček še z boleznijo (fibromialgija – nizek pritisk, boleče telo, mišice, utrujenost, glavoboli). Zavedala sem se, da moram nekaj nujno spremeniti.

V mesecu in pol sem izgubila prvih 7 kilogramov

Kaj naj rečem… Dnevi niso bili enostavni. Ker navade, ki jih osvojiš z leti (sploh razvade), pač težko opustiš. Sprememba je prihajala postopno in z njo tudi prvi rezultati.

Tako sem v mesecu in pol izgubila že prvih 7 kilogramov. Bila sem zelo ponosna nase, da sem uspela dokazati sama sebi, da grem v pravo smer. Sestavljeno iz zmerne vadbe, hoje, kolesarjenja, veliko vode in seveda 5 ih obrokov na dan. Hja, nikoli prej nisem imela toliko obrokov. Vendar sem se zavedala, da se bo moj napredek, brez strokovne pomoči, prej kot slej ustavil

Že dolgo sem spremljala Linea Snello, njihove osupljive preobrazbe in zgodbe, ki so bile res navdihujoče

Po tihem sem si želela, da bi takšen rezultat dosegla tudi sama. Vendar se mi nikakor ni ljubilo voziti daleč od doma.

Meni najbližja centra sta bila takrat Linea Snella Celje in Linea Snella Slovenj Gradec. Potem pa se mi je končno nasmehnila sreča. Linea Snella je odprla nov center tudi v Velenju. Takoj sem se prijavila na brezplačen posvet.

In tako se je 27. maja 2022 v Linea Snelli Velenje začela moja osebna zgodba o uspehu. Takrat sem opravila prve meritve in prvi trening s terapevtkami tesno ob svoji strani.

Izgubila sem 17 kilogramov in 97 centimetrov skupnega obsega

Zelo sem ponosna, da sem s pomočjo Linea Snella terapevtk dosegla toliko, kot sem. Vem, da bi mi brez njihove pomoči in podpore ne bi uspelo. Družina in prijatelji so mi trdno stali ob strani ter me spodbujali. Najljubša mi je izjava sina: »MAMI, TI SI RES CARICA!«.

Sabina ob Thermoslimu

Iz okolice sem bila pogosto  deležna pogledov in vprašanj, kako mi je uspelo shujšati, kakšno dieto imam… jaz pa sem z veseljem odgovarjala, in še z veseljem povem, da to ni dieta, temveč popolnoma spremenjeni prehranjevalni način, veliko dobre volje, motivacije in strokovna, terapevtska vadba, vodenje in podpora

Moja pričakovanja niso bila samo dosežena, temveč tudi presežena v vseh pogledih

In moja prva nagrada je bila že vidna… to, da sem lahko odšla v trgovski center ter si po dolgem času izbrala manjšo konfekcijsko številko. To mi je dalo še večjo motivacijo in voljo za najprej. Treningi niso bili več ovira (prej je bilo večkrat – ne zmorem, se mi ne da…). Tudi ko nisem imela prave energije za vadbo, sem ob obisku centra Linea Snella Velenje dobila tisto potrebno energijo, da je vse šlo. In najboljše je bilo oditi iz centra s tisto posebno novo svežino… ko zase narediš nekaj res dobrega.

Sabina je po preobrazbi popolnoma spremenjena 🙂

Nisem spremenila samo videza, ampak tudi življenjski slog in miselnost

In danes si življenja brez športa ne znam več predstavljati. Hribi, ki sem jih včasih sovražila, so danes moja strast.

Če je le mogoče, priporočam Linea Snello vsem, ki bi rade na svoji poti korenito spremenile svoje navade. Ne bo vam žal vloženega časa, za katerega se zdi, da ga ob norem tempu življenja, ki ga danes živimo, sploh nimamo. Pa se najde.

Program v Linea Snelli Velenje je bil zame res ena nepozabna izkušnja, ki mi je spremenila življenje. S celim centrom, z vsem kar nam nudi… predvsem pa smo si bile v centru v veliko oporo z ostalimi obiskovalkami. Vse skupaj so podpirale še moje res super Snelly terapevtke.

Velika zahvala Sari in Špeli, ki sta od samega začetka verjeli vame. Brez vaju danes ne bi bilo takšnega rezultata

Moj nasvet je, da nikoli ni prepozno, leta niso ovira, nimam časa, ni izgovor… pregovor kjer je volja, je tudi pot.

Sabina Štrigl

Gospa Sabina Štrigl je, s pomočjo Linea Snelle, izgubila 17 kilogramov in 97 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA