Sabina Stritar

MOJA ŽELJA PO DRUGEM PORODU JE BILA, DA KONČNO NAREDIM NEKAJ ZASE IN TO OHRANIM ZA VEDNO

Zdravo, moje ime je Sabina, stara sem 30 let in sem ponosna mamica dveh sončkov. Med prvo nosečnostjo sem se zredila za 25 kilogramov. 12 kilogramov sem uspela izgubiti po porodu, ostali kilogrami pa so žal kar ostali in ostali…

Sama se nikakor nisem pripravila do tega, da bi začela telovaditi. Nato sem med brskanjem po internetu zasledila center Linea Snella. Takrat sem se prijavila na brezplačen posvet, čeprav sem bila nekoliko skeptična. Ko sem prvič prišla v Lineo Snello Fužine, me je sprejela prijazna vodja centra. Že sam center me je takoj pritegnil. Ko mi je terapevtka predstavila Linea Snella  programe in metodo dela, sem si rekla TO JE TO! Brez oklevanja sem izbrala program Snelly Star in moja preobrazba se je končno začela. Ustrezala sta mi tako način vadbe kot prehranjevanja. Ker se nisem rabila odrekati ničemur. Iz tedna v teden so kilogrami in centimetri kar kopneli. Bila sem presrečna, ker sem dobivala nazaj svojo postavo in mišice.

Po dobrih dveh mesecih v centru Linea Snella sem izgubila približno 12 kilogramov in 50 cm.
Po končanem programu sem hodila še na brezplačno kontrolo in merjenje. Bila sem presrečna in končno zadovoljna sama s seboj. Po 4-ih letih pa sem ponovno rodila in se zopet zredila za približno 25 kilogramov. Po porodu sem izgubila samo 10 kilogramov, ostalo pa žal ni šlo dol. Tudi tokrat sem razmišljala, kaj naj naredim? Sama se nisem spravila k vadbi, tako da sem si rekla: “SABINA, NAJBOLJE BO, DA GREŠ ZOPET V LINEO SNELLO!”

Tam se res počutim odlično. Zelo všeč so mi prijazne in strokovne terapevtke, ki so vedno pripravljene pomagati in te stalno spremljajo ter motivirajo. Tako sem ponovno prišla na brezplačen posvet, kjer me je sprejela prijazna terapevtka Barbara. Ker sem že poznala Lineo Snello, sem tudi tokrat izbrala program Snelly star program.  V center Linea Snella Fužine hodim sedaj že 5. mesec. In ponosno lahko povem, da sem lažja za neverjetnih 17 kilogramov in ožja za kar 96 centimetrov!

Presrečna sem, ker se spet počutim samozavestno in fit. Imam več energije, moja prehrana je zdrava in uravnotežena. In za vse to gre zahvala centru Linea Snella Fužine!

Barbara, Branka, Vanja in Tamara – HVALA VAM IZ SRCA, ker me stalno spodbujate in mi pomagate. Tudi takrat, ko mi je najtežje ali imam slab dan. Kaj naj rečem? Linea Snella je moj drugi dom. Tam sem vzpostavila  zelo dober odnos z obiskovalkami in prijaznimi ter strokovno usposobljenimi terapevtkami.

Če mi bodo finance to še dopuščale, bom še naprej obiskovala center. Saj je ta način vadbe in prehrane postal moj nov način življenja. Ker tam nekaj naredim zase in se po končani vadbi tudi sprostim.

Dosegla sem več, kakor sem si zastavila. Do moje popolne preobrazbe mi manjka še 6 kilogramov. To bo teža, ki je nisem imela že od srednje šole in vem, da mi bo – s pomočjo terapevtk in moje močne volje, USPELO!

Počutim se odlično in sem zelo zadovoljna, srečna in ponosna nase, da sem dosegla kar sem si zadala.

Zahvaljujem se terapevtkam za pomoč, spodbujanje in motiviranje na poti do zastavljenega cilja. Brez vas in programa Linea Snella mi to ne bi nikoli uspelo!

Hvala, Linea Snella, ker si!

Sabina Stritar

Gospa Sabina Stritar je – s pomočjo Linea Snelle, v 5-ih mesecih izgubila že 17 kilogramov in 96 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA