V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Saša Lendero

Vas zanima, zakaj Saša Lendero že dobrih 10 let obiskuje centre Linea Snella?

“Linea snella je odličen program za oblikovanje telesa. Meni osebno – občasno – pomaga že vse od leta 2005, saj lahko z njim precej hitro dosežem rezultat, kljub temu, da je moj športni duh – na žalost – povsem zakrnel. Vsekakor je po nekaj tednih telo videti zelo drugače.

Centri Linea Snella so mi že več let v velikansko pomoč pred vsemi večjimi javnimi nastopi, fotografiranji ali snemanji spotov. Ker sicer nič ne telovadim, se ta odsotnost športnega duha včasih jasno pokaže tudi na moji postavi. Takrat se zatečem v centre Linea Snella, kjer v pičlih nekaj obiskih moje telo resnično preoblikujejo.”

Saša Lendero

Pevka Saša Lendero obiskuje centre Linea Snella že od leta 2005 dalje

Pevka Saša Lendero obiskuje centre Linea Snella že od leta 2005 dalje

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA