SENIJA AHMEMULIČ

Kako je gospa Senija postala “super babica”

Moja zgodba je podobna zgodbi mnogih žensk. Sem ponosna babica petih vnukov. V času menopavze sem se zredila, seveda ne čez noč. Po preizkusu raznih diet sem sicer izgubila nekaj kilogramov, kot nagrado za mučenje z lakoto pa sem jih nato ne le povrnila, ampak pridobila šenekaj dodatnih (začaran krog). Ne glede na vse diete in telovadbo se jih nisem mogla znebiti, pač pa mi jih je z leti uspelo pridobiti še več. Za vse to je bila kriva predvsem neurejena prehrana. Za zajtrk sem običajno popila kavo in pojedla kos sadja. V službi pogosto nisem malicala ali pa je bila moja malica nezdrava. Običajno sem prišla domov sestradana. Temu primerne so bile tudi velike porcije za kosilo. Popoldan ali ob večerih sem si privoščila še dodatne nezdrave priboljške. Občasno sem se odločila za katero od diet, a nisem dolgo zdržala. Vedno sem našla kakšen izgovor. Tako sem delala kar 8 let!

1509702_1005188796188932_6886414544369108528_n

Za Linea Snello sem sicer slišala in videla oglase, a sem bila glede programa in obljubljenih rezultatov malo skeptična. Globoko v meni pa me je mikalo… kaj pa če je res, kar pišejo… Nekega dne sem tako na spletu opazila, da imajo v centrih Linea Snella promocijo. Ponovno sem prebrala nekaj zgodb o uspehu in se prijavila na brezplačni posvet. Ko sem ravno že hotela osebno stopiti do centra na Fužinah, me je poklicala vodja centra, Brigita. Zmenili sva se za termin brezplačnega posveta. Komaj sem čakala, da je prišel ta dan. Bila sem trdno odločena, poskusiti ni greh! V centru Linea Snella Fužine so me terapevtke res toplo sprejele. Katarina mi je ponudila vodo, prosila naj malo počakam in kmalu sem spoznala veselo, prijetno in energije polno dekle – Brigito. Od takrat ji pravim kar “moja Barbika”.

Povabila me v pisarno na pogovor. Zelo odkrito in sproščeno sva se pogovorili o zgodovini moje telesne teže, o mojih prehranskih navadah, (brez izgovorov v smislu “pa saj sploh ne pojem toliko”), o gibanju ipd.. Prestavila mi je program Linea Snella, določili sva mojo novo ciljno težo(65 kilogramov). No ja, v sebi sem pomislila, da nikoli ne bom dosegla tega rezultata. A glej ga zlomka – CILJ JE DOSEŽEN!! 

In tako se je začelo zares! Brigita mi je sestavila odličen individualen program vaj, ki so med vadbo v Thermoslimupreoblikovale moje telo. In s ponosom lahko povem, da smo vaje že večkrat nadgradili v malo težjo različico, saj sem pridobila tako na kondiciji kot na moči. Poleg vadbe v Thermoslimu sem kar nekaj kapelj znoja pustila tudi na Thermobiku. A ko človek ve, zaradi katerega cilja se trudi ter iz obiska v obisk vidi rezultate, takrat je ves trud poplačan! Sploh pa razvajanje v Bodywarmu po vadbi poskrbi, da se še dodatno veseliš vsakega naslednjega obiska. V kombinaciji s presoterapijo pa smo poskrbeli, da je, kljub hitri izgubi kilogramov in centimetrov, moja koža ostala lepo napeta in čvrsta. Ja, kar pester nabor terapij je že za mano in priznam, da prav v vsaki od njih uživam! Za vsako izgubljeno konfekcijsko številko sem se nagradila s kakšnim novim oblačilom!

S terapevtko Brigito sva pošteno prevetrili tudi moje prehranske navade in tako je moja prehrana postala bolj zdrava in uravnotežena. Moram pa seveda omeniti tudi Sašo, Katarino in Nino, saj so tudi one prispevale k mojem fit izgledu. Zdaj redno jem petkrat dnevno, obrokov ne izpuščam. V službo si nesem vrečko s hrano in tako preprečim napade lakote ob povratku domov. Prav tako ne čutim potrebe po nezdravih prigrizkih med obroki. Pijem nesladkano črno kavo, čaj in vodo (ingver med limona). Vse kar se mi je prej zdelo naporno, je sedaj brez napora del moje vsakodnevne rutine.

Je bila sprememba težka? Ne, ni bila, saj sem bila odločena, da tokrat ne popustim!! Poleg tega pa so Snelly terapevtke Brigita, Katarina, Saša in Nina ves čas bedele nad mano, me spodbujale in poskrbele, da motivacija ni upadla. Pri tovrstnem načinu prehrane mi je všeč predvsem to, da lahko resnično vse jem (vse jem in hujšam, nikoli nisem lačna). Občasno, s pravim zadovoljstvom, si privoščim tudi kaj sladkega.

V svoje življenje sem vnesla več gibanja. Tudi, če pridem v center slabše volje, me terapevtke vedno hitro razvedrijo.
Zakaj rada prihajam v Linea Snello? Ker mi je pomagala spremeniti življenje, ker me tam vedno pričakajo nasmejane punce, ker se medobiskovalkami spletejo vezi in še dodatno spodbujamo druga drugo. Preoblikovanje telesa v tako super vzdušju in pozitivni energiji res hitro mine in tako ugotovimo, da dejansko zmoremo veliko več, kot smo mislile. Sedaj si pravim kar “SUPER BABICA!”

Pa moji rezultati? Imela sem konfekcijsko številko 48, zdaj pa vam lahko ponosno povem, da nosim 40! V svojem telesu se odlično počutim, imam več kondicije in energije ter sem nasmejana in dobre volje. Tudi astmo sem skoraj že porinila na stranski tir. Domači me na moji poti podpirajo. Prijateljice in sodelavke me sprašujejo, kako mi je uspelo uspešno hujšati, jaz pa jim z veseljem odgovorim, da še nikoli tako enostavno… seveda z Linea Snello!

Hvala Brigiti, Saški, Katarini in Nini! Hvala Linea Snelli!!

Senija Ahmemulič

ZgodbeUspeh_Z_01

Gospa Senija je v 7-ih mesecih obiskovanja programa Linea Snella izgubila 17 kilogramov in 116 centimetrov skupnega obsega! ČESTITAMO!!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA