Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Suzana Valec

“Končno sem lahko zamenjala svojo garderobo!”

Živjo,

Moje ime je Suzana, prihajam iz Sotine. Stara sem 38 let, poročena in mama dveh najstnic. Že precej let se ukvarjam z izzivom “odvečni kilogrami“. Začelo se je pri prvi nosečnosti, ko sem se zredila za kar 20 kilogramov! Po porodu teža ni šla bistveno navzdol. Druga nosečnost, po dobrih dveh letih, pa je situacijo s telesno težo še potencirala.

Gospa Suzana pred preobrazbo

Preizkusila sem več diet, ampak vse kratkotrajno, saj sem, zaradi neotipljivih rezultatov, hitro obupala. Tako je bilo tudi letos, ko sem v mesecu aprilu začela z dieto in izgubila slabih 5 kilogramov.

Le še spomin na lepe, a “težje čase

Sprememba se je začela po naključuju…

Na socialnem omrežju Facebook sem zasledila nagradno igro Linea Snella in se takoj prijavila. Točno 23. aprila 2019 so objavili srečne nagrajenke, med katerimi sem bila prav jaz. 🙂

Prejela sem brezplačni mesec najcelovitejšega, Snelly Star preoblikovanja telesa v svojem izbranem centru, ki je bil v mojem primeru Linea Snella Murska Sobota.

Takoj sem poklicala in se dogovorila za prvi posvet. Moja zgodba o uspehu se je začela 6. maja 2019. Lahko mi verjemete, da sem ta datum težko pričakovala. 🙂

Na prvem posvetu sva se s Snelly terapevtko Špelo pogovorili o moji telesni teži, prehranjevalnih navadah, opravili pa sva tudi meritve telesa. Moram priznati, da sem se že po prvem obisku in vadbi počutila bolje, saj sem se zavedala, da končno počnem nekaj ZASE!

Rezultati so se pokazali že po prvih 5-ih obiskih…

V manj kot 14-ih dneh sem izgubila 1,2 kg in 15 cm telesnega obsega.

Gospa Suzana med vadbo v Thermoslimu

Moji vtisi? Terapevtke v centru Linea Snella Murska Sobota so super punce! Z večnim nasmeškom, spodbudnimi besedami in natančnimi navodili skrbijo, da se v centru Linea Snella super počutim. Tudi iz tega razloga se veselim vsakega obiska. Po mojih desetih brezplačnih obiskih centra sem se odločila, da bom s programom nadaljevala

Sprememba, ki vpliva na vse vidike življenja

Po petih mesecih se počutim prerojeno!

Center Linea Snella obiskujem dvakrat tedensko. Od mojega doma je oddaljen 30 km v eno smer. Čeprav vstajam zgodaj, saj z delom pričnem že ob 5:00 zjutraj, se obiskom – zaradi dobrih rezultatov in odlične ekipe terapevtk, ne bom odpovedala! 🙂

Kako izgleda “vadbeni” del mojega programa? Ker znižujem telesno težo, največkrat vadim v Thermoslimu ali na Thermobiku in po vadbi me potem čaka zame najlepši del programa – razvajanje v Bodywarmu ali grelni blazini.

Vsakič, ko zapustim center, čutim še večji zagon, saj vem, da delam nekaj zase, za svoje telo, za svoje zdravje. Linea Snello obiskujem, ker zadeva resnično deluje, to pa vsakomur tudi z veseljem povem naprej.

Rezultat, ki sem ga dosegla po petih mesecih programa, je presegel moja pričakovanja. Do sedaj sem, s pomočjo programa Snelly Basic, izgubila že več kot 17 kilogramov in 76 centimetrov skupnega obsega!

Lotila sem se pospravljanja omare…

Izbrskala sem vsa tista oblačila, od katerih se nisem želela ločiti, saj sem vedno upala, da mi bodo nekoč spet pristajala. K temu naj dodam, da se je izboljšalo tudi moje počutje, nisem več toliko utrujena, imam več energije.

Gospa Suzana z ekipo centra Murska Sobota

Hvala, Linea Snella! Predvsem pa hvala mojim zlatim terapevtkam v centru Linea Snella Murska Sobota za spodbudo, za motivacijo (ki seveda kdaj pa kdaj tudi pade). Hvala vam, punce moje – Armina, Špela in Melita, saj mi brez vas ne bi uspelo.

Nekateri se veselijo mojega napredka in SPREMEMBE skupaj z mano. So pa tudi takšni, ki se pretvarjajo, da se v zadnjih mesecih z mojim telesom ni zgodilo nič posebnega. S tem pa mi dajo vedeti, da mi moj uspeh zavidajo. Predlagam jim, da še sami poskusijo! 🙂

Suzana Valec

Gospa Suzana Valec je, s pomočjo Linea Snelle, izgubila že 17 kilogramov in 76 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA