Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Tadeja Knežar

KONČNO SE V SVOJI KOŽI POČUTIM POPOLNO… IN OBČUTEK JE BOŽANSKI!!

Vedno sem imela težave s telesno težo, ki je nihala malo gor in malo dol…

Po prvem porodu mi je ostalo le 7 kilogramov, a sem večino – s precej muke, tudi uspešno izgubila. Kljub temu pa so mi ostali 3 kilogrami, vendar temu nisem pripisovala velikega pomena, saj sem se v svoji koži počutila udobno.

Po drugem porodu pa je bila zgodba malo drugačna… ostalo mi je kar 12 kilogramov in izkazalo se je, da tisti 3 kilogrami od prej niso bili tako majhen problem, kot se mi je zdelo.  Počutila sem se ogromno, motivacije za hujšanje pa ni bilo.

Tadeja Knežar pred Linea Snella preobrazbo

Tadeja Knežar pred Linea Snella preobrazbo

Prav nesrečna sem bila, ko se je bilo treba malce bolj urediti. Saj veste – doma v trenirki je fino, a ko se želiš malo lepše obleči, takrat pa nikakor “nič ne stoji” tako, kot bi moralo (in vse tišči!!).

In pojavilo se je vprašaje “kaj sedaj?!” Shopping? NE ni šans!!! Kajti, če si kupim nova oblačila, rešim problem s tiščanjem, ne pa tudi svojega nezadovoljstva in pomanjkanja samozavesti, povezanega z zunanjim izgledom.

Tadeja Knežar pred Linea Snella preobrazbo

Tadeja pred preobrazbo

OK – torej HUJŠANJE… a kako?

Sama? Hja saj bi morda šlo, a saj veste, kakšne smo ženske, ko smo lačne… neskončno tečne. Torej to odpade!
Fitnes? Iskreno povedano – sem prelena.
In potem sem “pogooglala” centre Linea Snella

Videti je bilo, da tam pa svoje odvečne kilograme lahko izgubim tako “z lahkoto”. Prečudovito. Pa bo to držalo? In sem si rekla “grem pogledat in bomo videli”.

Tadeja med vadbo v Thermoslimu

Tadeja med vadbo v Thermoslimu

Nina, vodja centra Linea Snella Celje, mi je predstavila celoten program in mi razložila, da mi vsak obisk centra “vzame” le slabo urico mojega dragocenega časa – 25  min individualne vadbe v Thermoslilmu in 15 min savne Bodywarm (omeniti moram še svetovanja, meritve ipd.)… in nobene diete ali stradanja!!! Skoraj prelepo, da bi bilo res. In jesti 5x na dan… pa saj kar naprej ješ, kako boš potem shujšal?!

In… odločila sem se vpisati v program…

Nekaj sem morala SPREMENITI in čutila sem, da sem na pravem mestu. Na moje presenečenje so se rezultati začeli hitro kazati in do danes sem uspešno izgubila 16 kilogramov in kar 101 centimeter telesnega obsega!! 🙂

Postava se mi je popolnoma preoblikovala, izgubila sem obseg na ključnih, kritičnih predelih.

Tadeja z osebno Snelly terapevtko Nino

Tadeja s svojo osebno Snelly terapevtko Nino

Tako lahko rečem le še “HVALA, Linea Snella”!!! Moje počutje je odlično, končno se v svoji koži počutim POPOLNO…kar seveda opazijo tudi ljudje okoli mene… in občutek je božanski.

Hvala, Nina in vse punce v Celju… brez vas bi mi težko uspelo.

Tadeja Knežar, november 2016

P.S.: Nova garderoba je bila vseeno potrebna… a iz shopinga se vračam z nasmehom na licih 🙂

Tadeja Knežar je s pomočjo centrov Linea Snella izgubila 18 kilogramov in 101 centimeter obsega! ČESTITAMO!!

Tadeja Knežar je s pomočjo centrov Linea Snella izgubila 18 kilogramov in 101 centimeter obsega! ČESTITAMO!!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA